Bedrijven in Wyckerpoort

Wil je weten welke bedrijven er in Wyckerpoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wyckerpoort.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

CR Waarneming
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming CR Waarneming is gevestigd op Koningsplein 2B te Maastricht en is actief in de branche huisartsen.

Bvs medical
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bvs medical is gevestigd op Heerderweg 109 te Maastricht en is actief in de branche huisartsen.

Dinsdag 10 oktober 2023

Feedback Consulting Maastricht
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Feedback Consulting Maastricht is gevestigd op Heerderweg 50 te Maastricht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

VAN Sync
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming VAN Sync is gevestigd op Old Hickoryplein 42A te Maastricht en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

LindenMuziek
Opgericht in September 2023

De onderneming LindenMuziek is gevestigd op Kolonel Millerstraat 18C 21 te Maastricht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

RR Consults
Opgericht in September 2023

De onderneming RR Consults is gevestigd op Generaal Simpsonstraat 8C te Maastricht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Sales & Marketing Challenger
Opgericht in September 2023

De onderneming Sales & Marketing Challenger is gevestigd op Meerssenerweg 219B te Maastricht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Maandag 2 oktober 2023

YLEM Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap YLEM Holding B.V. is gevestigd op Heerderweg 103 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Med Kebab
Opgericht in September 2023

De onderneming Med Kebab is gevestigd op Generaal Hodgesstraat 29 te Maastricht en is actief in de branche Restaurants.

Walnoot & Walvis
Opgericht in September 2023

De onderneming Walnoot & Walvis is gevestigd op Prof Cobbenhagenstraat 6 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

SaxAddict
Opgericht in September 2023

De onderneming SaxAddict is gevestigd op Heerderweg 145D te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Dinsdag 12 september 2023

Marais Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Marais Holding B.V. is gevestigd op Oranjeplein 224 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ideas Innovative Startups
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Ideas Innovative Startups is gevestigd op Meerssenerweg 247D 34 te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

de Brug International B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap de Brug International B.V. is gevestigd op Oranjeplein 224 te Maastricht en is actief in de branche Groothandel in kledingstoffen en fournituren.

Alienz
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Alienz is gevestigd op Heerderweg 96A 12 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent