Bedrijven in Heer

Wil je weten welke bedrijven er in Heer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heer.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Maastricht van Nu
Opgericht in September 2023

De vereniging Maastricht van Nu is gevestigd op Drenckgaard 96 te Maastricht en is actief in de branche Politieke organisaties.

My Habits Training & Coaching
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming My Habits Training & Coaching is gevestigd op Sint Servatiusweg 69 te Maastricht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Brouns Solutions
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Brouns Solutions is gevestigd op Pastoor Heijnenstraat 4 te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Pedicure Niki Janssen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Pedicure Niki Janssen is gevestigd op Creusenhofstraat 7 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Kim Hotterbeekx Art
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Kim Hotterbeekx Art is gevestigd op Uiverstraat 13C te Maastricht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

SLN V.O.F.
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma SLN V.O.F. is gevestigd op 7 Januaristraat 1A te Maastricht en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dinsdag 10 oktober 2023

Marketmind
Opgericht in September 2023

De onderneming Marketmind is gevestigd op Hovenstraat 4A te Maastricht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Roy Kessen
Opgericht in September 2023

De onderneming Roy Kessen is gevestigd op Gretrystraat 7 te Maastricht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

MR Hart B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap MR Hart B.V. is gevestigd op Sint Josephstraat 83 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Fierce Softness
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Fierce Softness is gevestigd op Rabbelsgaard 19 te Maastricht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

SaleSphere
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming SaleSphere is gevestigd op Cesar Franckstraat 16 te Maastricht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

K. van den Berg
Opgericht in September 2023

De onderneming K. van den Berg is gevestigd op Sint Josephstraat 20 te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Harm Kleijnen Art & Illustration
Opgericht in September 2023

De onderneming Harm Kleijnen Art & Illustration is gevestigd op Uiverstraat 13C te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

LGA Allen
Opgericht in September 2023

De onderneming LGA Allen is gevestigd op Pastoor Heijnenstraat 4 te Maastricht en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Tonia Ioannou Petevi
Opgericht in September 2023

De onderneming Tonia Ioannou Petevi is gevestigd op Oude Kerkstraat 2A 02 te Maastricht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent