Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dommelbergen

Wil je weten welke bedrijven er in Dommelbergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dommelbergen.

In Dommelbergen zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Style by Ida
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Style by Ida is gevestigd op Hagebeemd 28 te Oosterhout en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Oosterhout » Dommelbergen » Beemdenbuurt » 4907DL
  Snaphaan Projectbeheersing
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Snaphaan Projectbeheersing is gevestigd op Butselaar 8 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Dommelbergen » Larenbuurt » 4907KM
  Instant Security & Services
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Instant Security & Services is gevestigd op Vlasbeemd 5 te Oosterhout en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Oosterhout » Dommelbergen » Beemdenbuurt » 4907DW
  L.Hogerbrug
  Opgericht in september 2018

  De onderneming L.Hogerbrug is gevestigd op Jeroen Boschstraat 44 te Oosterhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907MR
  School of Joy
  Opgericht in september 2018

  De onderneming School of Joy is gevestigd op Krommebeemd 56 te Oosterhout en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Oosterhout » Dommelbergen » Beemdenbuurt » 4907DT
  Spring Digital B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Spring Digital B.V. is gevestigd op Tazelaar 1 te Oosterhout en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Oosterhout » Dommelbergen » Larenbuurt » 4907LL
  Nil Volentibus Arduum Beheer B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Nil Volentibus Arduum Beheer B.V. is gevestigd op Tazelaar 1 te Oosterhout en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Oosterhout » Dommelbergen » Larenbuurt » 4907LL
  Rik van den Reijen
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Rik van den Reijen is gevestigd op Wiardi Beckmanhof 49 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Dommelbergen » Staatsliedenbuurt » 4908CR
  V.S van Zundert
  Opgericht in september 2018

  De onderneming V.S van Zundert is gevestigd op Gerbrandylaan 16 te Oosterhout en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Oosterhout » Dommelbergen » Staatsliedenbuurt » 4908DJ
  Raaijmakers Prefab Techniek
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Raaijmakers Prefab Techniek is gevestigd op Peppelbeemd 3 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Dommelbergen » Beemdenbuurt » 4907GT
  The FirmAdvisory B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap The FirmAdvisory B.V. is gevestigd op Heemraadsdam 43 te Oosterhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Dommelbergen » Dammenbuurt » 4908BB
  Renaissance 786 B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Renaissance 786 B.V. is gevestigd op Peppelbeemd 8 te Oosterhout en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Beemdenbuurt » 4907GT

  Donderdag 13 september 2018

  HenkTekst
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming HenkTekst is gevestigd op Prinsendam 32 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Oosterhout » Dommelbergen » Dammenbuurt » 4908AA

  Vrijdag 24 augustus 2018

  SVHIIA
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming SVHIIA is gevestigd op Jan Steenlaan 9A te Oosterhout en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907RE
  A. Garchich
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming A. Garchich is gevestigd op Herendam 56 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Oosterhout » Dommelbergen » Dammenbuurt » 4908AL
  Fashion &More
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Fashion &More is gevestigd op Asselijnhof 22 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907PP
  Mob. Assets & Software Serv. Holding B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Mob. Assets & Software Serv. Holding B.V. is gevestigd op Alsemhof 24 te Oosterhout en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AN
  Dei Perfecta
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Dei Perfecta is gevestigd op Zevengesternte 10 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907VD
  Your Moments Fotografie
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Your Moments Fotografie is gevestigd op Varendonk 20 te Oosterhout en is actief in de branche Fotografie.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XM
  JFK kleinbouw
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming JFK kleinbouw is gevestigd op Jupiter 60 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907CR

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?