Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schildersbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Schildersbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schildersbuurt.

In Schildersbuurt zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  Glascentrale Oosterhout B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Glascentrale Oosterhout B.V. is gevestigd op Breitnerlaan 12 te Oosterhout en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907NV
  Samen Langer Thuis B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Samen Langer Thuis B.V. is gevestigd op Adriaan Brouwerlaan 11 te Oosterhout en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907MK
  RV Instal Installatie en Loodgieters bedrijf
  Opgericht in november 2018

  De onderneming RV Instal Installatie en Loodgieters bedrijf is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 4 te Oosterhout en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907ME

  Maandag 15 oktober 2018

  L.Hogerbrug
  Opgericht in september 2018

  De onderneming L.Hogerbrug is gevestigd op Jeroen Boschstraat 44 te Oosterhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907MR

  Dinsdag 10 juli 2018

  Draif
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma Draif is gevestigd op Vincent van Goghlaan 51 te Oosterhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907PH

  Vrijdag 27 oktober 2017

  coaching en begeleiding Van Haaren
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming coaching en begeleiding Van Haaren is gevestigd op Remy van Haanenstraat 3 te Oosterhout en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907NR
  Oosterhout Samen
  Opgericht in september 2017

  De vereniging Oosterhout Samen is gevestigd op Adriaan Brouwerlaan 22 te Oosterhout en is actief in de branche Overige ideƫle organisaties n.e.g..

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907MJ

  Maandag 18 september 2017

  Oog voor Dieren
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Oog voor Dieren is gevestigd op Abraham Bloemaerthoek 4 te Oosterhout en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907RD
  Zakelijke Energieveiling B.V.
  Opgericht in augustus 2017

  De besloten vennootschap Zakelijke Energieveiling B.V. is gevestigd op Vincent van Goghlaan 61 te Oosterhout en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907PH

  Zaterdag 19 augustus 2017

  MOVE Coaching
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming MOVE Coaching is gevestigd op Abraham Bloemaerthoek 8 te Oosterhout en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907RD

  Dinsdag 11 juli 2017

  Amar Prem Coaching l Training l HR
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Amar Prem Coaching l Training l HR is gevestigd op Jacob van Ruisdaelhoek 30 te Oosterhout en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907PN
  Lemsom Interim en Advies B.V.
  Opgericht in juni 2017

  De besloten vennootschap Lemsom Interim en Advies B.V. is gevestigd op Adriaan Brouwerlaan 15 te Oosterhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Oosterhout » Dommelbergen » Schildersbuurt » 4907MK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?