Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Sterrenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Sterrenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sterrenbuurt.

In Sterrenbuurt zoek ik een:

  Maandag 1 mei 2017

  Uitgeverij Keytree
  Opgericht in april 2017

  De onderneming Uitgeverij Keytree is gevestigd op Zuiderkruis 48 te Oosterhout en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907VG
  MACOO Beheer B.V.
  Opgericht in april 2017

  De besloten vennootschap MACOO Beheer B.V. is gevestigd op Orion 64 te Oosterhout en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907GD

  Woensdag 14 september 2016

  Handelsonderneming Aspetto
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Handelsonderneming Aspetto is gevestigd op Zevengesternte 14 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907VD
  Aim?e Administratie & Advies
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Aim?e Administratie & Advies is gevestigd op Orion 36 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907GC
  AMC-auto's
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming AMC-auto's is gevestigd op Mercurius 31 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907CD

  Dinsdag 13 september 2016

  Het Koningshofje Oosterhout
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Het Koningshofje Oosterhout is gevestigd op Poolster 51 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907CA
  Harreman Metaalbescherming
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Harreman Metaalbescherming is gevestigd op Poolster 58 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907CB

  Dinsdag 21 juni 2016

  R. van Mierlo Proffesioneel geveltechniek
  Opgericht in april 2016

  De onderneming R. van Mierlo Proffesioneel geveltechniek is gevestigd op Avondster 28 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907VA
  Stukadoorsbedrijf J. Kamsteeg
  Opgericht in april 2016

  De onderneming Stukadoorsbedrijf J. Kamsteeg is gevestigd op Orion 142 te OOSTERHOUT en is actief in de branche stukadoors.

  Oosterhout » Dommelbergen » Sterrenbuurt » 4907GE

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?