Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oosterheide

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterheide zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterheide.

In Oosterheide zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Schneiders IT
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Schneiders IT is gevestigd op Burg van Beugenstraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904LT

  Woensdag 23 januari 2019

  Al-Makhloufi - Belhadi V.O.F.
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Al-Makhloufi - Belhadi V.O.F. is gevestigd op Melis Stokelaan 55 te Oosterhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904ED
  Taxibedrijf Quick
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Taxibedrijf Quick is gevestigd op Lorentzlaan 25 te Oosterhout en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HV
  Snackbar de Heksenketel
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Snackbar de Heksenketel is gevestigd op Lorentzlaan 15 te Oosterhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HV
  Pink beauty center
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Pink beauty center is gevestigd op Tollensstraat 24 te Oosterhout en is actief in de branche Haarverzorging.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GH
  Dairefresh Holding B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Dairefresh Holding B.V. is gevestigd op Hildebrandlaan 59 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904HA

  Maandag 7 januari 2019

  M. Kral Bouw
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming M. Kral Bouw is gevestigd op Ranonkelstraat 75 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904BG
  Huisartspraktijk Baaij
  Opgericht in januari 2019

  De maatschap Huisartspraktijk Baaij is gevestigd op Marinus de Jongstraat 3 te Oosterhout en is actief in de branche huisartsen.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904PK
  ETZ Klusbedrijf
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ETZ Klusbedrijf is gevestigd op Lodewijk Napoleonlaan 61 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904LG
  ETD Industrial Engineering Consultancy
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ETD Industrial Engineering Consultancy is gevestigd op Paterserf 609 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Oosterheide » Paterserf » 4904AL
  Adil Professionals
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Adil Professionals is gevestigd op Paterserf 2A te Oosterhout en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  Oosterhout » Oosterheide » Paterserf » 4904AR

  Maandag 31 december 2018

  Calver Invest B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Calver Invest B.V. is gevestigd op Krijtenberg 11 te Oosterhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PW
  Loah zorg
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Loah zorg is gevestigd op Tollensstraat 8 te Oosterhout en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GH
  M.A. Renka Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap M.A. Renka Holding B.V. is gevestigd op Boylestraat 5 te Oosterhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HX

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?