Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oosterheide

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterheide zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterheide.

In Oosterheide zoek ik een:

  Gisteren

  VB cleaning
  Opgericht in november 2018

  De onderneming VB cleaning is gevestigd op Daltonstraat 3 te Oosterhout en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KH
  Teglas Werk
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Teglas Werk is gevestigd op Van Leeuwenhoeklaan 122 te Oosterhout en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KT
  Tesnuzzik Art
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Tesnuzzik Art is gevestigd op Marinus de Jongstraat 39 te Oosterhout en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904PK
  Toko Noor Nieuw-Vennep
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Toko Noor Nieuw-Vennep is gevestigd op Voltastraat 20 te Oosterhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HM
  MCW-E
  Opgericht in november 2018

  De onderneming MCW-E is gevestigd op Da Costastraat 34 te Oosterhout en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904EP
  Ramstijn afbouw
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Ramstijn afbouw is gevestigd op Ranonkelstraat 111 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904BH

  Woensdag 7 november 2018

  Tangcon Works and Services B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Tangcon Works and Services B.V. is gevestigd op Voltastraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HM
  Tangcon Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Tangcon Holding B.V. is gevestigd op Voltastraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HM
  Aloserij Zorg
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Aloserij Zorg is gevestigd op Galvanistraat 14 te Oosterhout en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KM
  AktasServices
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming AktasServices is gevestigd op Van Veldekestraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904EZ

  Maandag 15 oktober 2018

  RK Sports Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming RK Sports Consultancy is gevestigd op Buurstede 16 te Oosterhout en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PE
  NK Store
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming NK Store is gevestigd op Meerstoel 30 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SV
  LoKo Productions
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming LoKo Productions is gevestigd op Wagenaarstraat 43 te Oosterhout en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904MT
  H. Express
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma H. Express is gevestigd op Staringstraat 14 te Oosterhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GE
  Sandra Leijten InformatieManagement
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Sandra Leijten InformatieManagement is gevestigd op Burg van Beugenstraat 31 te Oosterhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904LS
  Energyforfree
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Energyforfree is gevestigd op Wijde Omloop 42 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PP
  Brabant Warmte Gilze B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Brabant Warmte Gilze B.V. is gevestigd op Europark 12 te Oosterhout en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX
  Glory Products
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Glory Products is gevestigd op Bachstraat 28 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904MR

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?