Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oosterheide

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterheide zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterheide.

In Oosterheide zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  RK Sports Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming RK Sports Consultancy is gevestigd op Buurstede 16 te Oosterhout en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PE
  NK Store
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming NK Store is gevestigd op Meerstoel 30 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SV
  LoKo Productions
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming LoKo Productions is gevestigd op Wagenaarstraat 43 te Oosterhout en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904MT
  H. Express
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma H. Express is gevestigd op Staringstraat 14 te Oosterhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904GE
  Sandra Leijten InformatieManagement
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Sandra Leijten InformatieManagement is gevestigd op Burg van Beugenstraat 31 te Oosterhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904LS
  Energyforfree
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Energyforfree is gevestigd op Wijde Omloop 42 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PP
  Brabant Warmte Gilze B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Brabant Warmte Gilze B.V. is gevestigd op Europark 12 te Oosterhout en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX
  Glory Products
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Glory Products is gevestigd op Bachstraat 28 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904MR
  Danny Kok Security
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Danny Kok Security is gevestigd op Lodewijk Napoleonlaan 9 te Oosterhout en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Oosterhout » Oosterheide » Schrijversbuurt » 4904LE
  Brabant Warmte Holding B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Brabant Warmte Holding B.V. is gevestigd op Europark 12 te Oosterhout en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX
  Gift Zorg
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Gift Zorg is gevestigd op Buys Ballotlaan 28 te Oosterhout en is actief in de branche Verpleeghuizen.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KB
  Bram's Brovintique
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Bram's Brovintique is gevestigd op Gladiolenstraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904CX

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Kooij Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Kooij Holding B.V. is gevestigd op Wijde Omloop 76 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PR
  Artalia B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Artalia B.V. is gevestigd op Wijde Omloop 76 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PR
  Gerben van Loon Engineering
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Gerben van Loon Engineering is gevestigd op Burg van Grotenhuisstr 12 te Oosterhout en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904LR
  Taxibedrijf Westpunt
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Taxibedrijf Westpunt is gevestigd op Paterserf 4E te Oosterhout en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Oosterhout » Oosterheide » Paterserf » 4904AR
  Leila Bouhotan
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Leila Bouhotan is gevestigd op Ohmstraat 18 te Oosterhout en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904JB
  Eastwood Fight Club
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Eastwood Fight Club is gevestigd op Bizetlaan 12 te Oosterhout en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Oosterhout » Oosterheide » Componistenbuurt » 4904MN

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?