Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in De Warande

Wil je weten welke bedrijven er in De Warande zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Warande.

In De Warande zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  RK Sports Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming RK Sports Consultancy is gevestigd op Buurstede 16 te Oosterhout en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PE
  Energyforfree
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Energyforfree is gevestigd op Wijde Omloop 42 te Oosterhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PP

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Kooij Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Kooij Holding B.V. is gevestigd op Wijde Omloop 76 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PR
  Artalia B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Artalia B.V. is gevestigd op Wijde Omloop 76 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PR
  Midemedo Holding B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Midemedo Holding B.V. is gevestigd op Warandelaan 52 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PD
  GKP-Stones B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap GKP-Stones B.V. is gevestigd op Warandelaan 60 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PD

  Vrijdag 27 oktober 2017

  NACT Business Consultancy
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming NACT Business Consultancy is gevestigd op Warandelaan 33 te Oosterhout en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PB
  Logopediepraktijk Oosterhout Zuid
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Logopediepraktijk Oosterhout Zuid is gevestigd op Krijtenberg 3 te Oosterhout en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PW

  Woensdag 14 september 2016

  Co?p Kraamzorg Regio Breda
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Co?p Kraamzorg Regio Breda is gevestigd op Warandelaan 6 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PC
  DeltaTauri
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming DeltaTauri is gevestigd op Wijde Omloop 4 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PP

  Dinsdag 21 juni 2016

  Vacchetta
  Opgericht in mei 2016

  De vennootschap onder firma Vacchetta is gevestigd op Wijde Omloop 76 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PR

  Vrijdag 15 januari 2016

  Chinees Japans Rest. Paradijs Oosterhout B.V.
  Opgericht in december 2015

  De besloten vennootschap Chinees Japans Rest. Paradijs Oosterhout B.V. is gevestigd op Bredaseweg 127 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Restaurants.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904SB
  Lucien Kuijsters Advies
  Opgericht in november 2015

  De onderneming Lucien Kuijsters Advies is gevestigd op Warandelaan 35 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PB

  Maandag 9 november 2015

  Monique Ansems Projectmanagement B.V.
  Opgericht in oktober 2015

  De besloten vennootschap Monique Ansems Projectmanagement B.V. is gevestigd op Warandelaan 17 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PA
  MLA Ansems Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2015

  De besloten vennootschap MLA Ansems Holding B.V. is gevestigd op Warandelaan 17 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PA

  Donderdag 1 januari 2015

  Chimera Projects B.V.
  Opgericht in juli 2015

  De besloten vennootschap Chimera Projects B.V. is gevestigd op Krijtenberg 11 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PW
  Hydratech Benelux B.V.
  Opgericht in juli 2015

  De besloten vennootschap Hydratech Benelux B.V. is gevestigd op Lange Voren 15 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PH
  Kammer
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Kammer is gevestigd op Warandelaan 52 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Oosterhout » Oosterheide » De Warande » 4904PD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?