Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Bloemenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Bloemenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bloemenbuurt.

In Bloemenbuurt zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Brabant Warmte B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De besloten vennootschap Brabant Warmte B.V. is gevestigd op Europark 12 te Oosterhout en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX

  Maandag 7 januari 2019

  M. Kral Bouw
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming M. Kral Bouw is gevestigd op Ranonkelstraat 75 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904BG

  Maandag 15 oktober 2018

  NK Store
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming NK Store is gevestigd op Meerstoel 30 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SV
  Brabant Warmte Gilze B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Brabant Warmte Gilze B.V. is gevestigd op Europark 12 te Oosterhout en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX
  Brabant Warmte Holding B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Brabant Warmte Holding B.V. is gevestigd op Europark 12 te Oosterhout en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX
  Bram's Brovintique
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Bram's Brovintique is gevestigd op Gladiolenstraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904CX

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Klusbedrijf Strik
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Klusbedrijf Strik is gevestigd op Gentiaanstraat 17 te Oosterhout en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904DA
  Bourgondisch op Zuid
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bourgondisch op Zuid is gevestigd op Cederlaan 49 te Dordrecht en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904AS

  Woensdag 10 januari 2018

  E&G trading wholesale B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap E&G trading wholesale B.V. is gevestigd op Europark 8Verdieping 2 te Oosterhout en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SX
  Fredrikson B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap Fredrikson B.V. is gevestigd op Meerpaal 8G te Oosterhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SK
  PVL Administratie & Belastingadvies B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap PVL Administratie & Belastingadvies B.V. is gevestigd op Meerpaal 8G te Oosterhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Oosterhout » Oosterheide » Bloemenbuurt » 4904SK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?