Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Natuurkundigenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Natuurkundigenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Natuurkundigenbuurt.

In Natuurkundigenbuurt zoek ik een:

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Leila Bouhotan
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Leila Bouhotan is gevestigd op Ohmstraat 18 te Oosterhout en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904JB
  Babyplek
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Babyplek is gevestigd op Edisonlaan 33 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HR

  Zaterdag 18 november 2017

  Both Beheer B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap Both Beheer B.V. is gevestigd op Amperestraat 8 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HP
  Klussenbedrijf Wim van der Made
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Klussenbedrijf Wim van der Made is gevestigd op Lorentzlaan 24 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HW

  Zaterdag 19 augustus 2017

  GLSWS
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming GLSWS is gevestigd op Boerhaavelaan 26 te Oosterhout en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KG
  ABL Installatie
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming ABL Installatie is gevestigd op Van Leeuwenhoeklaan 45 te Oosterhout en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KN
  Beautysalon
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Beautysalon "Lotus" is gevestigd op Kamerlingh Onneslaan 6 te Oosterhout en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KJ
  Taxi Adress
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Taxi Adress is gevestigd op Kamerlingh Onneslaan 40 te Oosterhout en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KJ

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?