Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Natuurkundigenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Natuurkundigenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Natuurkundigenbuurt.

In Natuurkundigenbuurt zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Taxibedrijf Quick
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Taxibedrijf Quick is gevestigd op Lorentzlaan 25 te Oosterhout en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HV
  Snackbar de Heksenketel
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Snackbar de Heksenketel is gevestigd op Lorentzlaan 15 te Oosterhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HV

  Zondag 9 december 2018

  VB cleaning
  Opgericht in november 2018

  De onderneming VB cleaning is gevestigd op Daltonstraat 3 te Oosterhout en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KH
  Teglas Werk
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Teglas Werk is gevestigd op Van Leeuwenhoeklaan 122 te Oosterhout en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KT
  Toko Noor Nieuw-Vennep
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Toko Noor Nieuw-Vennep is gevestigd op Voltastraat 20 te Oosterhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HM

  Woensdag 7 november 2018

  Tangcon Works and Services B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Tangcon Works and Services B.V. is gevestigd op Voltastraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HM
  Tangcon Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Tangcon Holding B.V. is gevestigd op Voltastraat 10 te Oosterhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HM
  Aloserij Zorg
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Aloserij Zorg is gevestigd op Galvanistraat 14 te Oosterhout en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904KM

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Leila Bouhotan
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Leila Bouhotan is gevestigd op Ohmstraat 18 te Oosterhout en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904JB
  Babyplek
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Babyplek is gevestigd op Edisonlaan 33 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HR

  Zaterdag 18 november 2017

  Both Beheer B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap Both Beheer B.V. is gevestigd op Amperestraat 8 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HP
  Klussenbedrijf Wim van der Made
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Klussenbedrijf Wim van der Made is gevestigd op Lorentzlaan 24 te Oosterhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Oosterhout » Oosterheide » Natuurkundigenbuurt » 4904HW

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?