Bedrijven in Maasboulevard

Wil je weten welke bedrijven er in Maasboulevard zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasboulevard.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Oss Development I B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Oss Development I B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Financiële holdings.

Oss Development IV B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Oss Development IV B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Oss Development III B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Oss Development III B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Oss Development II B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Oss Development II B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Woensdag 24 april 2024

Koudekerk Development B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Koudekerk Development B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Steigerbouw Zuid-Holland
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Steigerbouw Zuid-Holland is gevestigd op Havendijk 127 te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

JCG Klusbedrijf
Opgericht in Maart 2024

De onderneming JCG Klusbedrijf is gevestigd op Lekstraat 11 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 18 maart 2024

Lelystad Development VIII B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Lelystad Development VIII B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Lelystad Development V B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Lelystad Development V B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Lelystad Development VII B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Lelystad Development VII B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Lelystad Development VI B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Lelystad Development VI B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

OTS Delivery
Opgericht in Januari 2024

De onderneming OTS Delivery is gevestigd op Rijnstraat 29 te Schiedam en is actief in de branche Koeriers.

Justien Marseille
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Justien Marseille is gevestigd op Havendijk 425 te Schiedam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

Heerenveen Development II B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Heerenveen Development II B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Lelystad Development II B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Lelystad Development II B.V. is gevestigd op Maasboulevard 7 te Schiedam en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Meer nieuws in Maasboulevard

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement