Bedrijven in Piet Sandersbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Piet Sandersbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Piet Sandersbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Arabaci Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Arabaci Holding B.V. is gevestigd op Zwartewaalsestraat 16A te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Make it Happen Care
Opgericht in April 2023

De onderneming Make it Happen Care is gevestigd op Heenvlietsestraat 21 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

Inun Nahar Enterprise
Opgericht in April 2023

De onderneming Inun Nahar Enterprise is gevestigd op Rozenburgsestraat 14A te Schiedam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Shiran Food 313
Opgericht in April 2023

De onderneming Shiran Food 313 is gevestigd op Havendijk 190A te Schiedam en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Vrijdag 21 april 2023

ATAN
Opgericht in April 2023

De onderneming ATAN is gevestigd op Nieuwe Maasstraat 38 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

Jesse's Interesses
Opgericht in April 2023

De onderneming Jesse's Interesses is gevestigd op Abbenbroeksestraat 15 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 3 april 2023

L.K. Zzp
Opgericht in Maart 2023

De onderneming L.K. Zzp is gevestigd op Nieuwe Maasstraat 38 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lucia's Solutions
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Lucia's Solutions is gevestigd op Rozenburgerplein 16B te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Yellow River Lanzhou Lamian Noodles Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Yellow River Lanzhou Lamian Noodles Holding B.V. is gevestigd op Heenvlietsestraat 8 te Schiedam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Dinsdag 14 maart 2023

KristaZorgt
Opgericht in Februari 2023

De onderneming KristaZorgt is gevestigd op Brielsestraat 28 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

Beykoz Bouw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Beykoz Bouw is gevestigd op Rozenburgsestraat 44A te Schiedam en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Klussen van Touw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Klussen van Touw is gevestigd op Geervlietsestraat 2B te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Segunda lengua
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Segunda lengua is gevestigd op Spijkenisserstraat 3 te Schiedam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 13 februari 2023

Janssen airconditioning
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Janssen airconditioning is gevestigd op Abbenbroeksestraat 29 te Schiedam en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

(FES) Focus Eye Safety
Opgericht in Januari 2023

De onderneming (FES) Focus Eye Safety is gevestigd op Havendijk 204 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent