Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Gizem Arslan
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Gizem Arslan is gevestigd op Puttershoeksestraat 54 te Schiedam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Welwillend Zorg
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Welwillend Zorg is gevestigd op Groenelaan 7A te Schiedam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

El Sabor Del Caribe
Opgericht in April 2023

De onderneming El Sabor Del Caribe is gevestigd op Ouddorpsestraat 16 te Schiedam en is actief in de branche Eventcatering.

By Mila Childcare
Opgericht in Mei 2023

De onderneming By Mila Childcare is gevestigd op Ridderkerksestraat 20 te Schiedam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

A&D Klussenbedrijf
Opgericht in November 2018

De vennootschap onder firma A&D Klussenbedrijf is gevestigd op Ouddorpsestraat 31B te Schiedam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Trimsalon No stress
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Trimsalon No stress is gevestigd op Middelharnissestraat 30 te Schiedam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

RH Marine KM NL B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap RH Marine KM NL B.V. is gevestigd op Jan Evertsenweg 2 te Schiedam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Kapris
Opgericht in April 2023

De onderneming Kapris is gevestigd op Groenelaan 64B te Schiedam en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Dinsdag 23 mei 2023

O.C security&services
Opgericht in April 2023

De onderneming O.C security&services is gevestigd op Ridderkerksestraat 36 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Laszlo klussenbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming Laszlo klussenbedrijf is gevestigd op Ploegstraat 8 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Slijterij Het Vinkje
Opgericht in April 2023

De onderneming Slijterij Het Vinkje is gevestigd op Beierlandsestraat 1A te Schiedam en is actief in de branche Winkels in dranken.

Arabaci Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Arabaci Holding B.V. is gevestigd op Zwartewaalsestraat 16A te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Onderhoudsbedrijf DD
Opgericht in April 2023

De onderneming Onderhoudsbedrijf DD is gevestigd op Middelharnissestraat 22 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

LUPO BLU
Opgericht in April 2023

De onderneming LUPO BLU is gevestigd op Merwedestraat 6 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Vedeg
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Vedeg is gevestigd op Maasstraat 18 te Schiedam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent