Bedrijven in Noletbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Noletbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noletbuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Martin Kulev 94 V.O.F.
Opgericht in Oktober 2018

De vennootschap onder firma Martin Kulev 94 V.O.F. is gevestigd op Houtstraat 5 te Schiedam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Alexandra schoonmaken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Alexandra schoonmaken is gevestigd op Groenelaan 50B te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Mike's Vloeren
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mike's Vloeren is gevestigd op Willemskade 19 te Schiedam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

PP Bouw en Onderhoud
Opgericht in September 2022

De onderneming PP Bouw en Onderhoud is gevestigd op Hoofdstraat 307 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

AS company
Opgericht in September 2022

De onderneming AS company is gevestigd op Hagastraat 123 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 26 september 2022

Hristiyan Angelov
Opgericht in September 2022

De onderneming Hristiyan Angelov is gevestigd op Houtstraat 22 te Schiedam en is actief in de branche Vervaardiging van matrassen.

Narquise PMU & Beauty
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Narquise PMU & Beauty is gevestigd op Leliestraat 36 te Schiedam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Breveld B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Breveld B.V. is gevestigd op Dwarsstraat 60 te Schiedam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Klusbedrijf Acer
Opgericht in Februari 2013

De onderneming Klusbedrijf Acer is gevestigd op Leliestraat 36 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hartwerker in de zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Hartwerker in de zorg is gevestigd op Grevelingenstraat 26 te Schiedam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 13 september 2022

JDV Onderwijs
Opgericht in September 2022

De onderneming JDV Onderwijs is gevestigd op Leliestraat 11 te Schiedam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Handelsonderneming W. van der Meulen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Handelsonderneming W. van der Meulen is gevestigd op Nieuwe Haven 19 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in ferrometalen en -halffabrikaten.

Roland K. Bouw
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Roland K. Bouw is gevestigd op Visserstraat 9 te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

The Best Onderhoudsbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming The Best Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Houtstraat 22 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Pora Bouw
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Pora Bouw is gevestigd op Hoofdstraat 159 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent