Bedrijven in Nieuw-Vossemeer

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Vossemeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Vossemeer.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

BZzorgtraining
Opgericht in Mei 2023

De onderneming BZzorgtraining is gevestigd op De Ambacht 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Dinsdag 28 februari 2023

Snellens Techniek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Snellens Techniek is gevestigd op Voorstraat 42 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Leon Bestratingen
Opgericht in April 2020

De onderneming Leon Bestratingen is gevestigd op Watermolen 19 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Stratenmaken.

Dinsdag 14 februari 2023

van Meer Elektro- en Regeltechniek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming van Meer Elektro- en Regeltechniek is gevestigd op Achterstraat 17a te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 2 februari 2023

Jongerencoach Barry
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Jongerencoach Barry is gevestigd op Poldermolen 3 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

SCM Industry
Opgericht in December 2022

De onderneming SCM Industry is gevestigd op Helmich van Doernickstr 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mandy van Meer Zorg Interim
Opgericht in December 2022

De onderneming Mandy van Meer Zorg Interim is gevestigd op Achterstraat 17a te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 30 januari 2023

Jessy van der Zande sign and design
Opgericht in December 2022

De onderneming Jessy van der Zande sign and design is gevestigd op Tolsedijk 4 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Reclamebureaus.

Woensdag 14 december 2022

Jacobus Tuin en Klusbedrijf
Opgericht in December 2022

De onderneming Jacobus Tuin en Klusbedrijf is gevestigd op Park aan het Veer 2d te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Future-holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Future-holding B.V. is gevestigd op Philip van Dorpstraat 15 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Future- Embedded B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Future- Embedded B.V. is gevestigd op Philip van Dorpstraat 15 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Vervaardiging van elektronische printplaten.

Donderdag 10 november 2022

J.A Heeffer
Opgericht in November 2022

De onderneming J.A Heeffer is gevestigd op Julianastraat 11 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

V.O.F. Qualm
Opgericht in Maart 1984

De vennootschap onder firma V.O.F. Qualm is gevestigd op Moorseweg 6 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Michiel Otte B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Michiel Otte B.V. is gevestigd op Schenkeldijk 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Maandag 26 september 2022

Muit bouw
Opgericht in September 2022

De onderneming Muit bouw is gevestigd op Rode Kruisstraat 12 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Bouwtimmeren.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent