Bedrijven in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf.

Filter Filter

Dinsdag 25 juli 2023

Escaperoom Char & Den
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Escaperoom Char & Den is gevestigd op Rijksweg 11 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Woensdag 14 december 2022

Jacobus Tuin en Klusbedrijf
Opgericht in December 2022

De onderneming Jacobus Tuin en Klusbedrijf is gevestigd op Park aan het Veer 2d te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Donderdag 10 november 2022

V.O.F. Qualm
Opgericht in Maart 1984

De vennootschap onder firma V.O.F. Qualm is gevestigd op Moorseweg 6 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Michiel Otte B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Michiel Otte B.V. is gevestigd op Schenkeldijk 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Donderdag 4 augustus 2022

Rozas hondenopvang/coach
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Rozas hondenopvang/coach is gevestigd op Molenweg 3 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Green Boom service
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Green Boom service is gevestigd op Park aan het Veer 19a te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Vlinder Plantage
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Vlinder Plantage is gevestigd op Park aan het Veer 19a te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Vrijdag 10 juni 2022

sndzorg
Opgericht in Mei 2022

De onderneming sndzorg is gevestigd op Moorseweg 7 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 13 april 2022

VSMR Ontwikkeling B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap VSMR Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Moorseweg 12 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Julianastart B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Julianastart B.V. is gevestigd op Moorseweg 12 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Woensdag 23 februari 2022

DL Totaalonderhoud
Opgericht in Januari 2022

De onderneming DL Totaalonderhoud is gevestigd op Rolafseweg 4 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 22 oktober 2021

M.P.A van Boven
Opgericht in Januari 2004

De vennootschap onder firma M.P.A van Boven is gevestigd op Moorseweg 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

Woensdag 20 oktober 2021

Landbouwbedrijf Huijsmans
Opgericht in Februari 1999

De maatschap Landbouwbedrijf Huijsmans is gevestigd op Pelsendijk 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

M Worker Borowska
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming M Worker Borowska is gevestigd op Park aan het Veer 21b te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 9 september 2021

VAN HET Versatile Service
Opgericht in Juli 2021

De onderneming VAN HET Versatile Service is gevestigd op Oude Dijk 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent