Bedrijven in Nieuw-Vossemeer

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Vossemeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Vossemeer.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

Westmeer Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Westmeer Beheer B.V. is gevestigd op Lange Meten 4 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Unicare acupunctuur
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Unicare acupunctuur is gevestigd op 't Wit Hekke 14 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 23 augustus 2023

Foxser
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Foxser is gevestigd op Grondzeiler 16 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 25 juli 2023

TP Trading
Opgericht in Juli 2023

De onderneming TP Trading is gevestigd op Heerlijckheid 24 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 15 juni 2023

MJDon Services
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MJDon Services is gevestigd op Korte Meten 4 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Woensdag 24 mei 2023

BZzorgtraining
Opgericht in Mei 2023

De onderneming BZzorgtraining is gevestigd op De Ambacht 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Dinsdag 28 februari 2023

Snellens Techniek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Snellens Techniek is gevestigd op Voorstraat 42 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Leon Bestratingen
Opgericht in April 2020

De onderneming Leon Bestratingen is gevestigd op Watermolen 19 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Stratenmaken.

Dinsdag 14 februari 2023

van Meer Elektro- en Regeltechniek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming van Meer Elektro- en Regeltechniek is gevestigd op Achterstraat 17a te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 2 februari 2023

Jongerencoach Barry
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Jongerencoach Barry is gevestigd op Poldermolen 3 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

SCM Industry
Opgericht in December 2022

De onderneming SCM Industry is gevestigd op Helmich van Doernickstr 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mandy van Meer Zorg Interim
Opgericht in December 2022

De onderneming Mandy van Meer Zorg Interim is gevestigd op Achterstraat 17a te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 30 januari 2023

Jessy van der Zande sign and design
Opgericht in December 2022

De onderneming Jessy van der Zande sign and design is gevestigd op Tolsedijk 4 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Reclamebureaus.

Woensdag 14 december 2022

Future-holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Future-holding B.V. is gevestigd op Philip van Dorpstraat 15 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Future- Embedded B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Future- Embedded B.V. is gevestigd op Philip van Dorpstraat 15 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Vervaardiging van elektronische printplaten.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent