Bedrijven in Weidestreek Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Weidestreek Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Weidestreek Oost.

Filter

Maandag 26 september 2022

Mygress
Opgericht in September 2022

De onderneming Mygress is gevestigd op Skelte van Aysmastrjitte 6 te Schettens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 25 augustus 2022

Almarkramertattoos
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Almarkramertattoos is gevestigd op Kerkhof 4 te Burgwerd en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Boekhoudersverdriet
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Boekhoudersverdriet is gevestigd op Ald Haven 39 te Lollum en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Dinsdag 12 juli 2022

klussenbedrijf G.Strikwerda
Opgericht in Juli 2022

De onderneming klussenbedrijf G.Strikwerda is gevestigd op Dorpsstraat 19 te Schraard en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ravesteijn technical support
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Ravesteijn technical support is gevestigd op Buren 30 te Longerhouw en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Dinsdag 28 juni 2022

Fan 'e Kleasterwei B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Fan 'e Kleasterwei B.V. is gevestigd op Kloosterweg 7 te BURGWERD en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Vrijdag 10 juni 2022

Aylva-Sathe
Opgericht in Mei 2022

De maatschap Aylva-Sathe is gevestigd op Filenserwei 6 te SCHETTENS en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Vrijdag 6 mei 2022

Viersma
Opgericht in April 2022

De onderneming Viersma is gevestigd op Schoolstraat 4 te Burgwerd en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Maandag 25 april 2022

Konice V.O.F.
Opgericht in December 2011

De vennootschap onder firma Konice V.O.F. is gevestigd op Van Osingaweg 43 te Schettens en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Woensdag 13 april 2022

Jaarsma Vastgoed & Materieel B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Jaarsma Vastgoed & Materieel B.V. is gevestigd op Ridderdijk 11B te Hartwerd en is actief in de branche Financiële holdings.

PHJ B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap PHJ B.V. is gevestigd op Ridderdijk 11A te Hartwerd en is actief in de branche Financiële holdings.

Jewieproducts
Opgericht in April 2022

De onderneming Jewieproducts is gevestigd op Oldeclooster 10 te Hartwerd en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Automobielbedrijf Jaarsma B.V.
Opgericht in April 1990

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Jaarsma B.V. is gevestigd op Ridderdijk 11B te Hartwerd en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

The Saloon Bolsward
Opgericht in Maart 2022

De onderneming The Saloon Bolsward is gevestigd op Schwartzenbergweg 44 te Hichtum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 17 maart 2022

Melkveebedrijf Strikwerda
Opgericht in Mei 1994

De onderneming Melkveebedrijf Strikwerda is gevestigd op Hizzaarderlaan 6 te LOLLUM en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Buurten in Weidestreek Oost

Meer nieuws in Weidestreek Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent