Bedrijven in Schettens

Wil je weten welke bedrijven er in Schettens zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schettens.

Filter Filter

Maandag 26 september 2022

Mygress
Opgericht in September 2022

De onderneming Mygress is gevestigd op Skelte van Aysmastrjitte 6 te Schettens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 25 april 2022

Konice V.O.F.
Opgericht in December 2011

De vennootschap onder firma Konice V.O.F. is gevestigd op Van Osingaweg 43 te Schettens en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Woensdag 8 september 2021

Stichting Odensehuis Bolsward
Opgericht in Juli 2021

De stichting Stichting Odensehuis Bolsward is gevestigd op Van Osingaweg 1 te Schettens en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Woensdag 30 juni 2021

GB-Techniek
Opgericht in Juni 2021

De onderneming GB-Techniek is gevestigd op Van Osingaweg 54 te Schettens en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Donderdag 1 april 2021

Protestantse gemeente te Schettens-Schraard-Longerhouw-Wons te Schettens
Opgericht in April 2021

De onderneming Protestantse gemeente te Schettens-Schraard-Longerhouw-Wons te Schettens is gevestigd op Van Osingaweg 3 te Schettens en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Diaconie Protestantse gemeente te Schettens-Schraard-Longerhouw-Wons te Schettens
Opgericht in April 2021

De onderneming Diaconie Protestantse gemeente te Schettens-Schraard-Longerhouw-Wons te Schettens is gevestigd op Van Osingaweg 3 te Schettens en is actief in de branche Religieuze organisaties.

De Boertrans Veetransporten
Opgericht in Juli 2007

De vennootschap onder firma De Boertrans Veetransporten is gevestigd op Skelte van Aysmastrjitte 6 te Schettens en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 22 maart 2021

Kobaklets
Opgericht in September 2020

De onderneming Kobaklets is gevestigd op Van Osingaweg 29 te Schettens en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 9 juli 2020

Leefstijlcoach Mirjam
Opgericht in Juli 2020

De onderneming Leefstijlcoach Mirjam is gevestigd op Van Osingaweg 17 te Schettens en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 3 december 2019

Diaconie Protestantse gemeente te Schettens - Schraard - Longerhouw
Opgericht in December 2019

De onderneming Diaconie Protestantse gemeente te Schettens - Schraard - Longerhouw is gevestigd op Van Osingaweg 3 te Schettens en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Protestantse gemeente te Schettens - Schraard - Longerhouw
Opgericht in December 2019

De onderneming Protestantse gemeente te Schettens - Schraard - Longerhouw is gevestigd op Van Osingaweg 3 te Schettens en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Dinsdag 10 september 2019

Praktijk Fenneke Westra
Opgericht in Augustus 2019

De onderneming Praktijk Fenneke Westra is gevestigd op Skelte van Aysmastrjitte 14 te Schettens en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Vrijdag 27 oktober 2017

yetvisser
Opgericht in Oktober 2017

De onderneming yetvisser is gevestigd op Van Osingaweg 56 te SCHETTENS en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Bies Tandheelkunde
Opgericht in Oktober 2017

De onderneming Bies Tandheelkunde is gevestigd op Van Osingaweg 19A te SCHETTENS en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Dinsdag 13 september 2016

Biorein
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Biorein is gevestigd op Skelte van Aysmastrjitte 2 te SCHETTENS en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

 

Buurten in Weidestreek Oost

Meer nieuws in Schettens

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent