Bedrijven in Hichtum

Wil je weten welke bedrijven er in Hichtum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hichtum.

Filter Filter

Woensdag 13 april 2022

The Saloon Bolsward
Opgericht in Maart 2022

De onderneming The Saloon Bolsward is gevestigd op Schwartzenbergweg 44 te Hichtum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 3 november 2021

Kroondijk advies
Opgericht in Oktober 2021

De onderneming Kroondijk advies is gevestigd op Schwartzenbergweg 24 te Hichtum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 1 april 2021

Groenplan B.V.
Opgericht in Februari 2021

De besloten vennootschap Groenplan B.V. is gevestigd op Sieswerd 9 te Hichtum en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Melkveehouderij Hannema
Opgericht in Maart 2020

De onderneming Melkveehouderij Hannema is gevestigd op Sieswerd 13 te Hichtum en is actief in de branche Vervaardiging van werkkleding.

Woensdag 22 juli 2020

Linnen2GO B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Linnen2GO B.V. is gevestigd op Schwartzenbergweg 23A te Hichtum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 28 februari 2019

Kroondijk Straalwerken
Opgericht in Februari 2019

De onderneming Kroondijk Straalwerken is gevestigd op Schwartzenbergweg 38 te Hichtum en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

Woensdag 7 juni 2017

Topp Noord Oost B.V.
Opgericht in Mei 2017

De besloten vennootschap Topp Noord Oost B.V. is gevestigd op Schwartzenbergweg 23A te Hichtum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 20 juni 2016

Hondenuitlaatservice Rianne
Opgericht in April 2016

De onderneming Hondenuitlaatservice Rianne is gevestigd op Sieswerd 4 te HICHTUM en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 1 januari 2015

C.Boonstra Veehandel
Opgericht in Maart 2013

De onderneming C.Boonstra Veehandel is gevestigd op Schwartzenbergweg 44 te Hichtum en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmiddelen.

Klussenbedrijf Buikstra
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Klussenbedrijf Buikstra is gevestigd op Sieswerd 11 te Hichtum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maatschap Rijpkema-Fokkema
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap Rijpkema-Fokkema is gevestigd op Sieswerd 3 te Hichtum en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Little Happy Things
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Little Happy Things is gevestigd op Schwartzenbergweg 11 te HICHTUM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Boerencamping / Biologische Produkten Fùgelfrij
Opgericht in April 2013

De onderneming Boerencamping / Biologische Produkten Fùgelfrij is gevestigd op Schwartzenbergweg 2 te Hichtum en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen.

Maatschap Kroondijk
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap Kroondijk is gevestigd op Schwartzenbergweg 38 te Hichtum en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Mts. Melkveehouderij Hannema
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Mts. Melkveehouderij Hannema is gevestigd op Sieswerd 13 te Hichtum en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

 

Buurten in Weidestreek Oost

Meer nieuws in Hichtum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent