Bedrijven in Vleuten

Wil je weten welke bedrijven er in Vleuten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vleuten.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Ontslaghulp voor Werkgevers V.O.F.
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Ontslaghulp voor Werkgevers V.O.F. is gevestigd op Schoolstraat 23 te Vleuten en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Thriving Goodwill
Opgericht in December 2022

De onderneming Thriving Goodwill is gevestigd op John F Kennedylaan 45 te Vleuten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ecomelifestyle
Opgericht in November 2022

De onderneming ecomelifestyle is gevestigd op Hazenhof 43 te Vleuten en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Iwashanddry B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Iwashanddry B.V. is gevestigd op Odenveltlaan 29 te Vleuten en is actief in de branche Wasserijen en linnenverhuur.

JvD HR Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming JvD HR Advies is gevestigd op Den Hamstraat 19 te Vleuten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rocketsourcers B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Rocketsourcers B.V. is gevestigd op Antonio Morohof 13 te Vleuten en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Stichting Koda's Mission
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Koda's Mission is gevestigd op Broederschaplaan 22 te Vleuten en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

FlashFwd Media V.O.F.
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma FlashFwd Media V.O.F. is gevestigd op Loswal 22 te Vleuten en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Swift Management Services B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Swift Management Services B.V. is gevestigd op Pastoor Ohllaan 27 te Vleuten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 10 november 2022

Weysenfeld
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Weysenfeld is gevestigd op Lakeilaan 3 te Vleuten en is actief in de branche Architecten.

Groei met Sam
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Groei met Sam is gevestigd op Haarzichtsingel 16 te Vleuten en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

MG Legal & Mediation
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MG Legal & Mediation is gevestigd op Mondriaanerf 17 te Vleuten en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

ZoMaren B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ZoMaren B.V. is gevestigd op Haarzichtlaan 69 te Vleuten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Tandartsenpraktijk Stationsstraat
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap Tandartsenpraktijk Stationsstraat is gevestigd op Stationsstraat 18 te Vleuten en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Baars-Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Baars-Bouw is gevestigd op Herman Heijermansstraat 26 te Vleuten en is actief in de branche Bouwtimmeren.

 

Buurten in Vleuten-De Meern

Meer nieuws in Vleuten

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent