Bedrijven in Vleuten-De Meern

Wil je weten welke bedrijven er in Vleuten-De Meern zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vleuten-De Meern.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Van Loon Real Estate B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Van Loon Real Estate B.V. is gevestigd op Heidestein 2 te VLEUTEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Rina Smaal Legal & Compliance Interim Solutions
Opgericht in December 2022

De onderneming Rina Smaal Legal & Compliance Interim Solutions is gevestigd op Dassenburcht 32 te VLEUTEN en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Jansje Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Jansje Beheer B.V. is gevestigd op Heldammersingel 58 te DE MEERN en is actief in de branche Financiële holdings.

Accloudant Fiscaal B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Accloudant Fiscaal B.V. is gevestigd op Strijkviertel 48 te DE MEERN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Holdingmaatschappij Van Loon III B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Holdingmaatschappij Van Loon III B.V. is gevestigd op Heidestein 2 te VLEUTEN en is actief in de branche Financiële holdings.

BD Cycling
Opgericht in December 2022

De onderneming BD Cycling is gevestigd op Soesterveen 28 te VLEUTEN en is actief in de branche Public relationsbureaus.

M.A. Accountancy B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap M.A. Accountancy B.V. is gevestigd op Paddenstoelenlaan 125 te VLEUTEN en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Performance Evolution B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Performance Evolution B.V. is gevestigd op Houtrakkade 28 te DE MEERN en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Bonenkamp Metaalbewerking Service
Opgericht in November 2022

De onderneming Bonenkamp Metaalbewerking Service is gevestigd op Prinses Margrietlaan 22 te DE MEERN en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

GU Allround ondersteuning
Opgericht in December 2022

De onderneming GU Allround ondersteuning is gevestigd op Bikkerspolder 20 te DE MEERN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Snel Pakket Service B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Snel Pakket Service B.V. is gevestigd op Moestuinlaan 7 te VLEUTEN en is actief in de branche Koeriers.

Reconcile B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Reconcile B.V. is gevestigd op Duizendknooplaan 7 te VLEUTEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ontslaghulp voor Werkgevers V.O.F.
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Ontslaghulp voor Werkgevers V.O.F. is gevestigd op Schoolstraat 23 te Vleuten en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

J-Tech Projects
Opgericht in December 2022

De onderneming J-Tech Projects is gevestigd op Wiericke 12 te DE MEERN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

M.A. Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap M.A. Beheer B.V. is gevestigd op Paddenstoelenlaan 125 te VLEUTEN en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Buurten in Vleuten-De Meern

Meer nieuws in Vleuten-De Meern

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent