Bedrijven in Veldhuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Veldhuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Veldhuizen.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

EDPendent Audit & Control B.V.
Opgericht in April 2007

De besloten vennootschap EDPendent Audit & Control B.V. is gevestigd op Albanusweg 21 te DE MEERN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

BKCare Utrecht
Opgericht in Januari 2023

De onderneming BKCare Utrecht is gevestigd op Regulusweg 9 te DE MEERN en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Wessel HR
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Wessel HR is gevestigd op Bikkerspolder 12 te DE MEERN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

EDPendent Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap EDPendent Holding B.V. is gevestigd op Albanusweg 21 te DE MEERN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

qls transport
Opgericht in November 2022

De onderneming qls transport is gevestigd op Kortrijkpolder 46 te DE MEERN en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

ASTN Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap ASTN Holding B.V. is gevestigd op Rijksstraatweg 141B te DE MEERN en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor ASTN
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor ASTN is gevestigd op Rijksstraatweg 141B te DE MEERN en is actief in de branche Financiële holdings.

Bronwyn O'Malley - Freelance Marketing for the SDGs
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bronwyn O'Malley - Freelance Marketing for the SDGs is gevestigd op Heldammersingel 56 te DE MEERN en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Broers Schilderwerken VOF
Opgericht in Oktober 2014

De vennootschap onder firma Broers Schilderwerken VOF is gevestigd op Ziende 8 te DE MEERN en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

National Agency
Opgericht in December 2022

De onderneming National Agency is gevestigd op Drususlaan 44 te DE MEERN en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

G. Zwiers Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming G. Zwiers Dienstverlening is gevestigd op Malberg 31 te DE MEERN en is actief in de branche Facility management.

Saloua4Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Saloua4Care is gevestigd op Malberg 29 te DE MEERN en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Shashri
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Shashri is gevestigd op Vadinushof 8 te DE MEERN en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Safesummer
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Safesummer is gevestigd op Sleutelbloem 12 te DE MEERN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

van der Gun Media
Opgericht in Januari 2023

De onderneming van der Gun Media is gevestigd op Korne 6 te DE MEERN en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

 

Buurten in Vleuten-De Meern

Meer nieuws in Veldhuizen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent