Bedrijven in Noordoost

Wil je weten welke bedrijven er in Noordoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordoost.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Van Vliet Investment B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Van Vliet Investment B.V. is gevestigd op MacBridestraat 13 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Eedis Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Eedis Holding B.V. is gevestigd op Faberhof 18 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Eedis B.V.
Opgericht in Juli 2019

De besloten vennootschap Eedis B.V. is gevestigd op Faberhof 18 te Veenendaal en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

VEDAFLOOR Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap VEDAFLOOR Holding B.V. is gevestigd op 't Voorhuis 60 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lou's choice
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Lou's choice is gevestigd op Dissel 37 te Veenendaal en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Altamkin
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Altamkin is gevestigd op Noorderkroon 72 te Veenendaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Flex regiovervoer
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Flex regiovervoer is gevestigd op Pollux 21 te Veenendaal en is actief in de branche Vervoer per taxi.

nextstepfootball
Opgericht in Juni 2024

De onderneming nextstepfootball is gevestigd op Van Barnevelderf 17 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

AYO Projects
Opgericht in Juni 2024

De onderneming AYO Projects is gevestigd op Spitsbergenweg 69 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

SLM Service
Opgericht in Mei 2024

De onderneming SLM Service is gevestigd op Prinses Amaliasingel 10 te Veenendaal en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Dinsdag 11 juni 2024

L1002 B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap L1002 B.V. is gevestigd op Newtonstraat 35 te Veenendaal en is actief in de branche Projectontwikkeling.

L1001 B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap L1001 B.V. is gevestigd op Newtonstraat 35 te Veenendaal en is actief in de branche Projectontwikkeling.

I-CoSo
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma I-CoSo is gevestigd op Zuiderkruis 250 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

November Store
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma November Store is gevestigd op De Schelf 28 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

WeDam Tech
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma WeDam Tech is gevestigd op Pollux 70 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement