Bedrijven in De Compagnie-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in De Compagnie-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Compagnie-Oost.

Filter Filter

Donderdag 11 januari 2024

Bee-Flex Midden-Nederland B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Bee-Flex Midden-Nederland B.V. is gevestigd op Newtonstraat 3 te Veenendaal en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Bee-Flex Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Bee-Flex Holding B.V. is gevestigd op Newtonstraat 3 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kade Zuid Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Kade Zuid Holding B.V. is gevestigd op Newtonstraat 21A te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

HQ Architectuur B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap HQ Architectuur B.V. is gevestigd op Newtonstraat 21A te Veenendaal en is actief in de branche Architecten.

Tolna B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Tolna B.V. is gevestigd op Newtonstraat 21A te Veenendaal en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

BYCARS vof
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma BYCARS vof is gevestigd op Newtonstraat 26 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Woensdag 13 december 2023

UCV Backoffice B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap UCV Backoffice B.V. is gevestigd op Newtonstraat 3 te Veenendaal en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Woensdag 8 november 2023

Brandveilig-stallen B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Brandveilig-stallen B.V. is gevestigd op Stationsstraat 82 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 2 oktober 2023

Mprise Lean B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap Mprise Lean B.V. is gevestigd op Newtonstraat 2 te Veenendaal.

Dinsdag 25 juli 2023

Roodmus
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Roodmus is gevestigd op Stationsstraat 64 te Veenendaal en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Donderdag 15 juni 2023

Mea Nui
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Mea Nui is gevestigd op Buurtlaan oost 143 te Veenendaal en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Maandag 3 april 2023

Ontwerpburo Van Beijnum B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Ontwerpburo Van Beijnum B.V. is gevestigd op Newtonstraat 21B 4 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 13 februari 2023

BY CARS B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap BY CARS B.V. is gevestigd op Newtonstraat 26 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 2 februari 2023

Vloerleggersbedrijf van Ledden
Opgericht in November 1994

De vennootschap onder firma Vloerleggersbedrijf van Ledden is gevestigd op Einsteinstraat 17 te Veenendaal en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

HSO International II B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap HSO International II B.V. is gevestigd op Newtonstraat 27 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent