Bedrijven in Dragonder-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Dragonder-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dragonder-Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

I-CoSo
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma I-CoSo is gevestigd op Zuiderkruis 250 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

WeDam Tech
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma WeDam Tech is gevestigd op Pollux 70 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Tegelzetter Kunst
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Tegelzetter Kunst is gevestigd op Boogschutter 82 te Veenendaal en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Handelsonderneming Hoveling
Opgericht in April 2024

De onderneming Handelsonderneming Hoveling is gevestigd op Zuiderkruis 648 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

N.V. Media
Opgericht in April 2024

De onderneming N.V. Media is gevestigd op Castor 60 te Veenendaal en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Woensdag 24 april 2024

EVC College B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap EVC College B.V. is gevestigd op Boogschutter 28A te Veenendaal en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Hamdard Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Hamdard Holding B.V. is gevestigd op Boogschutter 28A te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

mariekestruik.nl
Opgericht in April 2024

De onderneming mariekestruik.nl is gevestigd op Noorderkroon 45 te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

ubahsdaycare
Opgericht in April 2024

De onderneming ubahsdaycare is gevestigd op Zuiderkruis 251 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

Ethiekracht
Opgericht in April 2024

De onderneming Ethiekracht is gevestigd op Castor 95 te Veenendaal en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Woensdag 10 april 2024

Auto-Fix Veenendaal
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Auto-Fix Veenendaal is gevestigd op Jan Roeckplantsoen 36-01 te Veenendaal en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Maandag 18 maart 2024

Baat Auto
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Baat Auto is gevestigd op Valleistraat 69A te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Esje Besje
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Esje Besje is gevestigd op Jan Roeckplantsoen 32-01 te Veenendaal en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Donderdag 11 januari 2024

T.Geurtsen Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming T.Geurtsen Dienstverlening is gevestigd op Castor 58 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

CM Optiek B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap CM Optiek B.V. is gevestigd op Noorderkroon 7 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement