Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in gazenkamp

Wil je weten welke bedrijven er in gazenkamp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in gazenkamp.

In gazenkamp zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Luxury Gifts NL
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Luxury Gifts NL is gevestigd op Frederik van Eedenstraat 83 te Venlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921BG

  Woensdag 23 januari 2019

  MaCommercie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming MaCommercie is gevestigd op Guido Gezellestraat 12 te Venlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921TZ

  Maandag 24 december 2018

  homelifesecure
  Opgericht in december 2018

  De vennootschap onder firma homelifesecure is gevestigd op Schaepmanstraat 37 te Venlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921CL

  Zondag 9 december 2018

  Studio Florentijn
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Studio Florentijn is gevestigd op Drie Decembersingel 46 te Venlo en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921AC

  Maandag 15 oktober 2018

  Fenzar Fruits B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Fenzar Fruits B.V. is gevestigd op Felix Timmermansstraat 32 te Venlo en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921AP
  Handelsonderneming A&B
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Handelsonderneming A&B is gevestigd op Maasbreesestraat 140 te Venlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921EP
  Bastian Bouwbedrijf
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Bastian Bouwbedrijf is gevestigd op Maasbreesestraat 140 te Venlo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921EP
  Henroo
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Henroo is gevestigd op Hazenkampstraat 9 te Venlo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921VB
  LVSG Deelneming I B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap LVSG Deelneming I B.V. is gevestigd op Drie Decembersingel 44B te Venlo en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921AC

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Moonstruck Studio
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Moonstruck Studio is gevestigd op Stalpaert vd Wielestraat 5 te Venlo en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921VV
  Th. Sneijers
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Th. Sneijers is gevestigd op De Genestetstraat 31 te Venlo en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921BN

  Dinsdag 10 juli 2018

  Hypotheekadvies Venlo
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Hypotheekadvies Venlo is gevestigd op Helmersstraat 40 te Venlo en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921BS

  Vrijdag 22 juni 2018

  Mynergy B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Mynergy B.V. is gevestigd op Drie Decembersingel 44B te Venlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921AC
  MH Facilitaire Diensten
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming MH Facilitaire Diensten is gevestigd op Dautzenbergstraat 37 te Venlo en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921BT
  LLTP B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap LLTP B.V. is gevestigd op Pastoor Stassenstraat 31 te Venlo en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921CR
  Just fem
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Just fem is gevestigd op Alberdingk Thijmstraat 51 te Venlo en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Venlo » Blerick-Midden » gazenkamp » 5921BB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor gazenkamp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?