Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Venlo-Oost-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Venlo-Oost-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Venlo-Oost-Noord.

In Venlo-Oost-Noord zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  Leidel Executive Search
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Leidel Executive Search is gevestigd op van Schelbergenstraat 65 te Venlo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913TX
  majoflo B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming majoflo B.V. is gevestigd op Hertog Reinoudsingel 154 te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Rijnbeek » 5913XH
  Vatoruul B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Vatoruul B.V. is gevestigd op Burg van Rijnsingel 20A te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913AN
  CharMar B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming CharMar B.V. is gevestigd op Hertog Reinoudsingel 63 te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913XB
  A.J. Luik B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming A.J. Luik B.V. is gevestigd op Herungerweg 213 te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA

  Donderdag 28 februari 2019

  Motivz
  Opgericht in februari 2019

  De vennootschap onder firma Motivz is gevestigd op Mgr Zwijsenstraat 14 te Venlo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913AE
  ASET Holding B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De besloten vennootschap ASET Holding B.V. is gevestigd op Burg Mulderstraat 7 te Venlo en is actief in de branche Financiële holdings.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Rijnbeek » 5913AV
  Expeditie Inter. Business Solutions
  Opgericht in februari 2019

  De besloten vennootschap Expeditie Inter. Business Solutions is gevestigd op Kaldenkerkerweg 20 te Venlo en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913AE
  SLIMlogical
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming SLIMlogical is gevestigd op Oranjestraat 40 te Venlo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913SZ

  Dinsdag 5 februari 2019

  Tante Bak
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Tante Bak is gevestigd op Lodewijk van Beierenstr 17 te Venlo en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Stalberg-West » 5913VM

  Woensdag 23 januari 2019

  LabelXpert
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming LabelXpert is gevestigd op Akkerwinde 13 te Venlo en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Groenstraat-Noord » 5913DE
  Marlon Marketing & Communicatie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Marlon Marketing & Communicatie is gevestigd op Karel van Egmondstraat 6 te Venlo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Stalberg-West » 5913CN
  Goosen Media+Concepts
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Goosen Media+Concepts is gevestigd op Burg Houbenstraat 63 te Venlo en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Stalberg-West » 5913VW
  FAKE TITS
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma FAKE TITS is gevestigd op Gulikstraat 77 te Venlo en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Rijnbeek » 5913CT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Venlo-Oost-Noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?