Bedrijven in Sprang-Capelle

Wil je weten welke bedrijven er in Sprang-Capelle zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sprang-Capelle.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

TypeTel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming TypeTel is gevestigd op Poolsestraat 44 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ProSpas
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ProSpas is gevestigd op Leeuwerik 36 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lactatiekundigepraktijk Samen Voeden
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lactatiekundigepraktijk Samen Voeden is gevestigd op Villa Spaanse Ruiter 74 te Waalwijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Care + Cross
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Care + Cross is gevestigd op Van Raveschotstraat 24 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 23 januari 2024

Praktijk Samen Door
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Praktijk Samen Door is gevestigd op Tooropstraat 18 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Klop Optiek
Opgericht in Mei 1989

De onderneming Klop Optiek is gevestigd op Raadhuisplein 6 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

Donderdag 11 januari 2024

Task Enterprise Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Task Enterprise Holding B.V. is gevestigd op Burg de Geusstraat 16 te Waalwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SEARCH B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap SEARCH B.V. is gevestigd op Villa Fonteinkruid 44 te Waalwijk en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

J. van den Hanenberg
Opgericht in December 2023

De onderneming J. van den Hanenberg is gevestigd op Burg de Geusstraat 4 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The Level Store
Opgericht in December 2023

De onderneming The Level Store is gevestigd op Louise de Colignystraat 3 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Autobedrijf M. Klijn B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Autobedrijf M. Klijn B.V. is gevestigd op Tinus van der Sijdestr 4 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

J.C. Broekhuis Advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming J.C. Broekhuis Advies is gevestigd op Patrijs 15 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Life with Val
Opgericht in December 2023

De onderneming Life with Val is gevestigd op Burg Meijerstraat 58 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Public relationsbureaus.

MBF B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap MBF B.V. is gevestigd op Berkhaag 13 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Vervaardiging van bouten, schroeven en moeren.

JuYo zorg
Opgericht in December 2023

De onderneming JuYo zorg is gevestigd op Lijster 28 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Thuiszorg.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent