Bedrijven in Sprang-Capelle

Wil je weten welke bedrijven er in Sprang-Capelle zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sprang-Capelle.

Filter

Donderdag 4 augustus 2022

Van Suijlekom Beheer B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Van Suijlekom Beheer B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Waalwijk > Sprang-Capelle > Capelle / Nieuwe Vaart > 5161PC
TIMEC
Opgericht in juli 2022

De onderneming TIMEC is gevestigd op Villa Waterranonkel 25 te Waalwijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Landgoed Driessen > 5146AN
IBO KAPPER
Opgericht in september 2021

De onderneming IBO KAPPER is gevestigd op Raadhuisplein 33 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Haarverzorging.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Vrijhoeve > 5161CG
Van Suijlekom Transport B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Van Suijlekom Transport B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Waalwijk > Sprang-Capelle > Capelle / Nieuwe Vaart > 5161PC
Medicol
Opgericht in juli 2022

De onderneming Medicol is gevestigd op Vier Heultjes 608 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Capelle / Nieuwe Vaart > 5161PW
SvB Medical Care
Opgericht in juli 2022

De onderneming SvB Medical Care is gevestigd op Koekoek 19 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Vrijhoeve > 5161SJ
Puk van der Hilst
Opgericht in juli 2022

De onderneming Puk van der Hilst is gevestigd op Koetshuislaan 32 te Waalwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Landgoed Driessen > 5146BB
Glass Repair Sprang-Capelle
Opgericht in juli 2022

De onderneming Glass Repair Sprang-Capelle is gevestigd op Poolsestraat 31 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Capelle / Nieuwe Vaart > 5161AL
NFM Consultancy B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap NFM Consultancy B.V. is gevestigd op Caleche 28 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Landgoed Driessen > 5146BG
EVT Groep
Opgericht in juli 2022

De vennootschap onder firma EVT Groep is gevestigd op Berkhaag 28 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Waalwijk > Sprang-Capelle > Sprang > 5161CC
Leer een Taal
Opgericht in mei 2022

De onderneming Leer een Taal is gevestigd op Beukenlaan 18 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Waalwijk > Sprang-Capelle > Sprang > 5161TR

Dinsdag 12 juli 2022

VanLoonMarine
Opgericht in juli 2022

De onderneming VanLoonMarine is gevestigd op Zuidhollandsedijk 22 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Capelle / Nieuwe Vaart > 5161HL
IW Holding B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap IW Holding B.V. is gevestigd op Nederveenweg 14a te Sprang-Capelle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Waalwijk > Sprang-Capelle > Capelle / Nieuwe Vaart > 5161PA
Wassenberg Montage B.V.
Opgericht in november 2009

De besloten vennootschap Wassenberg Montage B.V. is gevestigd op Meidoornlaan 22 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Waalwijk > Sprang-Capelle > Sprang > 5161TT
SDA Zorg
Opgericht in juli 2022

De onderneming SDA Zorg is gevestigd op Hendrikus Chabotstraat 48 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Thuiszorg.

Waalwijk > Sprang-Capelle > Sprang > 5161EK

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement