Bedrijven in Capelle / Nieuwe Vaart

Wil je weten welke bedrijven er in Capelle / Nieuwe Vaart zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Capelle / Nieuwe Vaart.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Dutch Haunting Events
Opgericht in April 2024

De onderneming Dutch Haunting Events is gevestigd op Vier Heultjes 219 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Nasonas
Opgericht in April 2024

De onderneming Nasonas is gevestigd op Nieuwevaart 51 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Geert van der Gali?n Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Geert van der Gali?n Dienstverlening is gevestigd op Nieuwevaart 85 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

NoFilmPolicy V.O.F.
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma NoFilmPolicy V.O.F. is gevestigd op Nieuwevaart 15 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

De laat stucadoorsbedrijf
Opgericht in Maart 2024

De onderneming De laat stucadoorsbedrijf is gevestigd op Van Raveschotstraat 25 te Sprang-Capelle en is actief in de branche stukadoors.

Woensdag 10 april 2024

Wijtmans B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Wijtmans B.V. is gevestigd op Heistraat 43 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kuziola Company
Opgericht in November 2020

De onderneming Kuziola Company is gevestigd op Nieuwevaart 29 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

Booij Capital
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Booij Capital is gevestigd op Vier Heultjes 624 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

SkyRocket Creations
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SkyRocket Creations is gevestigd op Nieuwevaart 1 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Wim van der Lee Grondverzet & Kraanverhuur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Wim van der Lee Grondverzet & Kraanverhuur is gevestigd op Winterdijk 33 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Grondverzet.

J.F. van der Plas Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap J.F. van der Plas Holding B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 2 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Alpha Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Alpha Holding B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 29 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Financiële holdings.

Lio Leatherworks B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Lio Leatherworks B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 2 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Winkels in lederwaren en reisartikelen.

Sit & Surf
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Sit & Surf is gevestigd op Vier Heultjes 619 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

TypeTel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming TypeTel is gevestigd op Poolsestraat 44 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement