Bedrijven in Landgoed Driessen

Wil je weten welke bedrijven er in Landgoed Driessen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Landgoed Driessen.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

BizzSpex Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap BizzSpex Beheer B.V. is gevestigd op Villa Spaanse Ruiter 64 te Waalwijk en is actief in de branche Groothandel in optische artikelen.

Yaprak Kebab House
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Yaprak Kebab House is gevestigd op Villa Dotterbloem 12 te Waalwijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Annabelle Remote Services
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Annabelle Remote Services is gevestigd op Villa Dotterbloem 6b te Waalwijk en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Lunoir
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Lunoir is gevestigd op Palfrenier 29 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lexxbook
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lexxbook is gevestigd op Joep Naninckstraat 15 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Cloudbubble
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Cloudbubble is gevestigd op Burg de Geusstraat 64 te Waalwijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Maandag 18 maart 2024

Rik van der Hilst Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Rik van der Hilst Holding B.V. is gevestigd op Koetshuislaan 32 te Waalwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Gogh Administraties
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Gogh Administraties is gevestigd op Mgr. Bekkersstraat 49 te Waalwijk en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Gentell Europe B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Gentell Europe B.V. is gevestigd op Koetshuislaan 215 te Waalwijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Brand Estate
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Brand Estate is gevestigd op Joep Naninckstraat 15 te Waalwijk en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Stichting Willem van Oranje Onderwijsgroep
Opgericht in Mei 1973

De stichting Stichting Willem van Oranje Onderwijsgroep is gevestigd op Burg van Casterenstraat 41 te Waalwijk en is actief in de branche Basisonderwijs voor leerplichtigen.

PVT Kiefel Packaging
Opgericht in December 2023

De vereniging PVT Kiefel Packaging is gevestigd op Tilburgseweg 2a te Sprang-Capelle en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Trendyhoppers
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Trendyhoppers is gevestigd op Het Fort 8 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.C.T. Construct
Opgericht in Januari 2024

De onderneming M.C.T. Construct is gevestigd op Villa Waterviolier 26 te Waalwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 1 februari 2024

Lactatiekundigepraktijk Samen Voeden
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lactatiekundigepraktijk Samen Voeden is gevestigd op Villa Spaanse Ruiter 74 te Waalwijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement