Bedrijven in Maasdijk

Wil je weten welke bedrijven er in Maasdijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasdijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

De Bloois Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap De Bloois Beheer B.V. is gevestigd op Vrouwe Van Loonstraat 21 te Maasdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Duijndam Services B.V.
Opgericht in September 2012

De besloten vennootschap Duijndam Services B.V. is gevestigd op Honderdland 241 te Maasdijk.

Harders Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Harders Holding B.V. is gevestigd op Cornelis Houtmanplein 5 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Lokal Harvest Projects B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Lokal Harvest Projects B.V. is gevestigd op Maasambacht 2B te Maasdijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Westoffice B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Westoffice B.V. is gevestigd op Aartsdijkweg 81 te Maasdijk en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Poldertomaat 19 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Poldertomaat 19 B.V. is gevestigd op Oranjepolderweg 33 te Maasdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Optomates B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Optomates B.V. is gevestigd op Oranjepolderweg 33 te Maasdijk en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Kelly Otten Producten en Diensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kelly Otten Producten en Diensten is gevestigd op Keyserstraat 10 te Maasdijk en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Vrijdag 7 oktober 2022

Somartime
Opgericht in September 2022

De onderneming Somartime is gevestigd op Vrouwe Van Loonstraat 59 te Maasdijk en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Fabienne van Oosten Creator
Opgericht in September 2022

De onderneming Fabienne van Oosten Creator is gevestigd op Nollaantje 25 te Maasdijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Peri B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Peri B.V. is gevestigd op Vrouwe Van Loonstraat 25 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Darmvisie
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Darmvisie is gevestigd op Doormanstraat 2 te Maasdijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 26 september 2022

Tetteroo Handelsonderneming
Opgericht in September 2022

De onderneming Tetteroo Handelsonderneming is gevestigd op Maasdijk 129 te Maasdijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Dinsdag 13 september 2022

Green Ova B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Green Ova B.V. is gevestigd op Honderdland 242 te Maasdijk en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Lokal Harvest USA B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Lokal Harvest USA B.V. is gevestigd op Maasambacht 2B te Maasdijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

 

Meer nieuws in Maasdijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent