Bedrijven in Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Cinso B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Cinso B.V. is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Cinsa B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Cinsa B.V. is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Cinpa B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Cinpa B.V. is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Cinto
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Cinto is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor Cinsa
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Cinsa is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Cinso
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Cinso is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Cinpa
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Cinpa is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Cinto B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Cinto B.V. is gevestigd op Honderdland 380 te Maasdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 28 februari 2023

SunErgetic Maasdijk B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap SunErgetic Maasdijk B.V. is gevestigd op Honderdland 516 te Maasdijk en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

GLC materials B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap GLC materials B.V. is gevestigd op Honderdland 111 te Maasdijk en is actief in de branche Groothandel in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren.

EsDa Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap EsDa Beheer B.V. is gevestigd op Honderdland 111 te Maasdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

B.K Automotive
Opgericht in Januari 2023

De onderneming B.K Automotive is gevestigd op Honderdland 107L te Maasdijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 2 februari 2023

JML Financial Services B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap JML Financial Services B.V. is gevestigd op Honderdland 237 te Maasdijk en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Clean Motion VOF
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Clean Motion VOF is gevestigd op Maasdijk 105 te Maasdijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

TopGrid B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap TopGrid B.V. is gevestigd op Honderdland 516 te Maasdijk en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

 

Meer nieuws in Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent