Bedrijven in Monster

Wil je weten welke bedrijven er in Monster zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Monster.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Decorette Woonatelier van Rest
Opgericht in Januari 1990

De onderneming Decorette Woonatelier van Rest is gevestigd op Choorstraat 87 te Monster en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

Kleine Adi
Opgericht in November 2022

De onderneming Kleine Adi is gevestigd op Heijdseweg 1 te Monster en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

New York Pizza Monster B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap New York Pizza Monster B.V. is gevestigd op Acaciastraat 1 te Monster en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Magdalena Kubisz
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Magdalena Kubisz is gevestigd op Madeweg 11 te Monster en is actief in de branche Haarverzorging.

SG Content
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SG Content is gevestigd op Haagweg 61 te Monster en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

RV365 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap RV365 B.V. is gevestigd op Vlotlaan 710 te Monster en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van landbouw en visserij (niet biotechnologisch).

Motivation Gymwear
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Motivation Gymwear is gevestigd op Vlotlaan 320 te Monster en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Oranje Movers
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Oranje Movers is gevestigd op Vlotlaan 729 te Monster en is actief in de branche Verhuisvervoer.

EliteHardware
Opgericht in Februari 2019

De onderneming EliteHardware is gevestigd op Rijnweg 285 te Monster en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Natuurlijk Deco & More
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Natuurlijk Deco & More is gevestigd op Bergeend 7 te Monster en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zorg van Gabri?lle
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zorg van Gabri?lle is gevestigd op Groenendaal 15 te Monster en is actief in de branche Thuiszorg.

Stichting Administratiekantoor De Smaakversterker
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor De Smaakversterker is gevestigd op De Poel 1 te Monster en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor De Smaakmaker
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor De Smaakmaker is gevestigd op De Poel 1 te Monster en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Solo Bebidas Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Solo Bebidas Holding B.V. is gevestigd op De Polanensingel 7 te Monster en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Casper Reede Luthier
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Casper Reede Luthier is gevestigd op Hartmanplein 2 te Monster en is actief in de branche Vervaardiging van muziekinstrumenten.

 

Meer nieuws in Monster

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent