Bedrijven in Monster Centrumgebied

Wil je weten welke bedrijven er in Monster Centrumgebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Monster Centrumgebied.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Decorette Woonatelier van Rest
Opgericht in Januari 1990

De onderneming Decorette Woonatelier van Rest is gevestigd op Choorstraat 87 te Monster en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

New York Pizza Monster B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap New York Pizza Monster B.V. is gevestigd op Acaciastraat 1 te Monster en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Renate's Haarzorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Renate's Haarzorg is gevestigd op Zeestraat 12C te Monster en is actief in de branche Haarverzorging.

Vrijdag 7 oktober 2022

Defacto5
Opgericht in Juni 2022

De vennootschap onder firma Defacto5 is gevestigd op Molenstraat 2 te Monster en is actief in de branche Haarverzorging.

Dinsdag 13 september 2022

DIX-NEUF HR Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming DIX-NEUF HR Consultancy is gevestigd op Emmastraat 64 te Monster en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Elvani Verzekeringen B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Elvani Verzekeringen B.V. is gevestigd op Burg Kampschoerstraat 65 te Monster en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Maandag 12 september 2022

Financieringsgilde Westland B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Financieringsgilde Westland B.V. is gevestigd op Herckenrathstraat 52 te Monster en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

W-FIX Montage & Onderhoudsbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming W-FIX Montage & Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Molenerf 17 te Monster en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Qualiteye Opticiens
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Qualiteye Opticiens is gevestigd op Acaciastraat 13 te Monster en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 31 augustus 2022

Vereniging van Eigenaars Zalmstael 4 tot en met 82 (even nummers) te Maassluis
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Zalmstael 4 tot en met 82 (even nummers) te Maassluis is gevestigd op Acaciastraat 7 te Monster en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Beauty Nails KD
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Beauty Nails KD is gevestigd op Kerkpad 72 te Monster en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Handle with Care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Handle with Care is gevestigd op Molenerf 3 te Monster en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 4 augustus 2022

David Montage
Opgericht in Juli 2022

De onderneming David Montage is gevestigd op Herenstraat 5A te Monster en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 juli 2022

Del Molino Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Del Molino Consultancy is gevestigd op Hortensiastraat 25 te Monster en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Immerzeel advies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Immerzeel advies is gevestigd op Herckenrathstraat 52 te Monster en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

Meer nieuws in Monster Centrumgebied

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent