Bedrijven in Harmelen

Wil je weten welke bedrijven er in Harmelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harmelen.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Kerste Elektra en Beveiliging B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap Kerste Elektra en Beveiliging B.V. is gevestigd op Breudijk 64 te Harmelen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Herinneringslijn
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Herinneringslijn is gevestigd op Sophiehof 7 te Harmelen en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Verlaan Vastgoed B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Verlaan Vastgoed B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 36C te Harmelen en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Colinda's Management Support
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Colinda's Management Support is gevestigd op IJsvogel 13 te Harmelen en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Studio Minty Mellow
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Studio Minty Mellow is gevestigd op Dorpsstraat 70-220 te Harmelen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Beyond Limits Coaching
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Beyond Limits Coaching is gevestigd op Productieweg 8kelder te Harmelen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Atman Coaching & Therapie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Atman Coaching & Therapie is gevestigd op De Joncheerelaan 2 te Harmelen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Stichting Administratiekantoor Expo Flora Harmelen
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Expo Flora Harmelen is gevestigd op Dorpeldijk 4E te Harmelen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

SRAAD
Opgericht in April 2024

De onderneming SRAAD is gevestigd op Sophiehof 7 te Harmelen en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

JRJ Sorgedrager
Opgericht in April 2024

De onderneming JRJ Sorgedrager is gevestigd op Haanwijk 17 te Harmelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Huisartsen Harmelen/de Meern
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Huisartsen Harmelen/de Meern is gevestigd op Kerkweg 2 te Harmelen en is actief in de branche Beroepsorganisaties.

J.P.A. Kerste Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap J.P.A. Kerste Beheer B.V. is gevestigd op Breudijk 64 te Harmelen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Model Honden
Opgericht in April 2024

De onderneming Model Honden is gevestigd op Berkenlaan 1a te Harmelen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

JEWEL Consulting
Opgericht in April 2024

De onderneming JEWEL Consulting is gevestigd op Mauritshof 78 te Harmelen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 24 april 2024

Rob van Alem Schoonmaakbedrijf B.V.
Opgericht in Januari 1983

De besloten vennootschap Rob van Alem Schoonmaakbedrijf B.V. is gevestigd op Emmalaan 3 te Harmelen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement