Bedrijven in Harmelen

Wil je weten welke bedrijven er in Harmelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harmelen.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

FBC Diensten
Opgericht in Januari 2023

De onderneming FBC Diensten is gevestigd op Kastanjelaan 43 te Harmelen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Carina Project- & eventmanagement
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Carina Project- & eventmanagement is gevestigd op Standerdmolen 16 te Harmelen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

The Human Effect
Opgericht in Augustus 2002

De onderneming The Human Effect is gevestigd op Stadhoudershof 44 te Harmelen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

InnerHeart
Opgericht in Januari 2023

De onderneming InnerHeart is gevestigd op Stadhoudershof 44 te Harmelen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dennis Treur Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2008

De besloten vennootschap Dennis Treur Beheer B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 149 te Harmelen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

't Velthuys B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap 't Velthuys B.V. is gevestigd op Hugo de Vriesweg 4A te Harmelen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

GTR Group B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap GTR Group B.V. is gevestigd op Dammolen 36 te Harmelen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Juul Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Juul Holding B.V. is gevestigd op Dammolen 36 te Harmelen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Suiker Projectmanagement, Organisatieadvies en Support
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Suiker Projectmanagement, Organisatieadvies en Support is gevestigd op Meidoornlaan 4 te Harmelen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Krijger Engineering
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Krijger Engineering is gevestigd op Oranjepark 28 te Harmelen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Amivan
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Amivan is gevestigd op Nijverheidsweg 2 te Harmelen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Robbert Punte
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Robbert Punte is gevestigd op Uitweg 49 te Harmelen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lidical
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Lidical is gevestigd op Torenvalk 6 te Harmelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kwekerij Heldam B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Kwekerij Heldam B.V. is gevestigd op Dorpeldijk 8 te Harmelen en is actief in de branche Teelt van specerijgewassen en van aromatische en medicinale gewassen.

Taalkampioen Malta
Opgericht in December 2022

De onderneming Taalkampioen Malta is gevestigd op Harmelerwaard 15 te Harmelen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent