Bedrijven in Harmelen

Wil je weten welke bedrijven er in Harmelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harmelen.

Filter

Maandag 26 september 2022

Al Baraka Klussenbedrijf
Opgericht in September 2022

De onderneming Al Baraka Klussenbedrijf is gevestigd op Claushof 1 te Harmelen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hoogland Tennis
Opgericht in September 2022

De onderneming Hoogland Tennis is gevestigd op Koningshof 46 te Harmelen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Arcuss
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Arcuss is gevestigd op Breudijk 8D te Harmelen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Via Zo?
Opgericht in September 2022

De onderneming Via Zo? is gevestigd op Prinsenhof 9 te Harmelen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Maandag 12 september 2022

J.A.P. Hospitality
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming J.A.P. Hospitality is gevestigd op Burg Timmermanslaan 101 te Harmelen en is actief in de branche Eventcatering.

VWF B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap VWF B.V. is gevestigd op Noordergaard 42 te Harmelen en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Huisarts Schepel
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Huisarts Schepel is gevestigd op De Joncheerelaan 6 te Harmelen en is actief in de branche huisartsen.

Seva Consulting
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Seva Consulting is gevestigd op Noordergaard 22 te Harmelen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Bass Controllism Records
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bass Controllism Records is gevestigd op Schepenen 3 te Harmelen en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

LabPerre Communicatie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LabPerre Communicatie is gevestigd op Dorpsstraat 3 te Harmelen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 31 augustus 2022

Kulturebox
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Kulturebox is gevestigd op Mauritshof 130 te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Best of Gregor
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Best of Gregor is gevestigd op Heldamweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Donderdag 25 augustus 2022

2TH Proprieties
Opgericht in Juni 2022

De onderneming 2TH Proprieties is gevestigd op Haanwijk 15 te Harmelen en is actief in de branche Callcenters.

Strolenberg Support
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Strolenberg Support is gevestigd op Spruit en Bosch 42 te Harmelen en is actief in de branche Eventcatering.

Dariusz Zajul
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dariusz Zajul is gevestigd op Heldamweg 5 te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent