Bedrijven in Buitengebied Harmelen

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Harmelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Harmelen.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Kerste Elektra en Beveiliging B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap Kerste Elektra en Beveiliging B.V. is gevestigd op Breudijk 64 te Harmelen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Verlaan Vastgoed B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Verlaan Vastgoed B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 36C te Harmelen en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Stichting Administratiekantoor Expo Flora Harmelen
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Expo Flora Harmelen is gevestigd op Dorpeldijk 4E te Harmelen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

JRJ Sorgedrager
Opgericht in April 2024

De onderneming JRJ Sorgedrager is gevestigd op Haanwijk 17 te Harmelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

J.P.A. Kerste Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap J.P.A. Kerste Beheer B.V. is gevestigd op Breudijk 64 te Harmelen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 24 april 2024

Optimum Schilderwerken
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Optimum Schilderwerken is gevestigd op Gregor Mendelweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

J. van Andel dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming J. van Andel dienstverlening is gevestigd op Gregor Mendelweg 9 te Harmelen en is actief in de branche Stratenmaken.

Woensdag 10 april 2024

SamenThuis met Kwakkenbos B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap SamenThuis met Kwakkenbos B.V. is gevestigd op Harmelerwaard 1 te Harmelen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

W. Rybak
Opgericht in Maart 2024

De onderneming W. Rybak is gevestigd op Heldamweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

A. Rybak
Opgericht in Maart 2024

De onderneming A. Rybak is gevestigd op Heldamweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maandag 18 maart 2024

Maatschap Sylviuslaan
Opgericht in Februari 2022

De maatschap Maatschap Sylviuslaan is gevestigd op Haanwijk 15A te Harmelen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

-omfortabel Huis
Opgericht in Januari 2024

De onderneming -omfortabel Huis is gevestigd op Harmelerwaard 21 te Harmelen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

VHVB B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap VHVB B.V. is gevestigd op Breudijk 37 te Harmelen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Interplant China Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Interplant China Holding B.V. is gevestigd op Hugo de Vriesweg 4A te Harmelen en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 februari 2024

Van Andel Betonbouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Andel Betonbouw is gevestigd op Gregor Mendelweg 9 te Harmelen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement