Bedrijven in Buitengebied Harmelen

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Harmelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Harmelen.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

't Velthuys B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap 't Velthuys B.V. is gevestigd op Hugo de Vriesweg 4A te Harmelen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Kwekerij Heldam B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Kwekerij Heldam B.V. is gevestigd op Dorpeldijk 8 te Harmelen en is actief in de branche Teelt van specerijgewassen en van aromatische en medicinale gewassen.

Taalkampioen Malta
Opgericht in December 2022

De onderneming Taalkampioen Malta is gevestigd op Harmelerwaard 15 te Harmelen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Van der Grift Ontwikkeling B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Van der Grift Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 36C te Harmelen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Woensdag 14 december 2022

Stichting Administratiekantoor Van Zuijlen Harmelen
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Van Zuijlen Harmelen is gevestigd op Dorpeldijk 2C te Harmelen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Nadine PA Services
Opgericht in November 2022

De onderneming Nadine PA Services is gevestigd op Dorpeldijk 8 te Harmelen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Werring Dressage
Opgericht in November 2022

De onderneming Werring Dressage is gevestigd op Spijcklaan 1 te Harmelen en is actief in de branche Paardensport en maneges.

Donderdag 10 november 2022

Pen?
Opgericht in November 2022

De onderneming Pen? is gevestigd op Gregor Mendelweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

Best of Gregor
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Best of Gregor is gevestigd op Heldamweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Donderdag 25 augustus 2022

2TH Proprieties
Opgericht in Juni 2022

De onderneming 2TH Proprieties is gevestigd op Haanwijk 15 te Harmelen en is actief in de branche Callcenters.

Dariusz Zajul
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dariusz Zajul is gevestigd op Heldamweg 5 te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Jocoba's
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Jocoba's is gevestigd op Breudijk 58B te Harmelen en is actief in de branche Eventcatering.

Dressuurstal Amber de Groot
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dressuurstal Amber de Groot is gevestigd op Gregor Mendelweg 2A te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Dinsdag 12 juli 2022

Hein Sales Inc.
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Hein Sales Inc. is gevestigd op Breudijk 58 te Harmelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 28 juni 2022

Doktersassistente Lotte
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Doktersassistente Lotte is gevestigd op Heldamweg 6 te Harmelen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent