Bedrijven in Harmelen-Noord (dorp)

Wil je weten welke bedrijven er in Harmelen-Noord (dorp) zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harmelen-Noord (dorp).

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

TVH Engineering
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TVH Engineering is gevestigd op Indijk 1 te Harmelen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Styling & Noor
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Styling & Noor is gevestigd op Meerkoet 24 te Harmelen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

H. Hulsman Bestratingen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H. Hulsman Bestratingen is gevestigd op Dorpsstraat 101 te Harmelen en is actief in de branche Stratenmaken.

John Francis Music
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming John Francis Music is gevestigd op Tiendweg 21 te Harmelen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Femke de Bree
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Femke de Bree is gevestigd op Dorpsstraat 197B te Harmelen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Van Woudenberg Fruit V.O.F.
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Van Woudenberg Fruit V.O.F. is gevestigd op Noordergaard 42 te Harmelen en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Maandag 12 september 2022

VWF B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap VWF B.V. is gevestigd op Noordergaard 42 te Harmelen en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Huisarts Schepel
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Huisarts Schepel is gevestigd op De Joncheerelaan 6 te Harmelen en is actief in de branche huisartsen.

Seva Consulting
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Seva Consulting is gevestigd op Noordergaard 22 te Harmelen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Bass Controllism Records
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bass Controllism Records is gevestigd op Schepenen 3 te Harmelen en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Donderdag 25 augustus 2022

Strolenberg Support
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Strolenberg Support is gevestigd op Spruit en Bosch 42 te Harmelen en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 12 juli 2022

Gemstone Personal Training
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Gemstone Personal Training is gevestigd op Dorpsstraat 101 te Harmelen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Forefront
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Forefront is gevestigd op Dorpsstraat 221D te Harmelen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 28 juni 2022

Cuts by Luke
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Cuts by Luke is gevestigd op Schoollaan 1A te Harmelen en is actief in de branche Haarverzorging.

Dinsdag 10 mei 2022

Mai Nailstudio
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Mai Nailstudio is gevestigd op Zwaan 38 te Harmelen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent