Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

In Binnenstad zoek ik een:

  OSPEX B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap OSPEX B.V. is gevestigd op Ossenmarkt 7 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.

  8011MRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Den Bergh Ontwikkeling B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Den Bergh Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 16 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011XAZwolleBinnenstadNoordereiland
  Zijns
  november 2017

  De onderneming Zijns is gevestigd op Waterstraat 16A te Zwolle en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

  8011SZZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
  Stichting HAALLOKAAL
  november 2017

  De stichting Stichting HAALLOKAAL is gevestigd op Walstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8011NRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  VvE Gebouw Eekwal 7 te Zwolle
  november 2017

  De vereniging VvE Gebouw Eekwal 7 te Zwolle is gevestigd op Eekwal 7 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8011LAZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  St. Adm. kant. Superbuddy Leapfunder
  november 2017

  De stichting St. Adm. kant. Superbuddy Leapfunder is gevestigd op Van Nahuysplein 12 te Zwolle en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8011NBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Dansjewel
  november 2017

  De onderneming Dansjewel is gevestigd op Oude Vismarkt 4B te Zwolle en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

  8011TBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Arctic Wolf
  november 2017

  De vennootschap onder firma Arctic Wolf is gevestigd op Ossenmarkt 107 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8011MTZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Digital Nomad Finance
  oktober 2017

  De onderneming Digital Nomad Finance is gevestigd op Bitterstraat 12 te Zwolle en is actief in de branche Registeraccountants.

  8011XLZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
  OTES Schilderwerken
  oktober 2017

  De onderneming OTES Schilderwerken is gevestigd op Walstraat 54 te Zwolle en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  8011NVZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Stynia Sfeer & Deco
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Stynia Sfeer & Deco is gevestigd op Klokkensteeg 2 te Zwolle en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  8011XVZwolleBinnenstadNoordereiland
  Tulp Nederland B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Tulp Nederland B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Stichting Ouderplatform Nona
  oktober 2017

  De stichting Stichting Ouderplatform Nona is gevestigd op Koestraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  8011NLZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  K.M.M.C. Participatie B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap K.M.M.C. Participatie B.V. is gevestigd op Thorbeckegracht 52 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011VPZwolleBinnenstadNoordereiland
  Petrus support
  oktober 2017

  De onderneming Petrus support is gevestigd op Assiesstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8011XTZwolleBinnenstadNoordereiland
  Het Vlotte Huis
  oktober 2017

  De onderneming Het Vlotte Huis is gevestigd op Koestraat 18A te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8011NKZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Urban Participations B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Urban Participations B.V. is gevestigd op Rodehaanstraat 12E te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011RRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Steyl Hilversum B.V. i.o.
  september 2017

  De besloten vennootschap Steyl Hilversum B.V. i.o. is gevestigd op Aplein 9 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in meubels.

  8011TJZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
  Mieke Stuiver Illustratie
  september 2017

  De onderneming Mieke Stuiver Illustratie is gevestigd op Sassenstraat 26 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8011PCZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Zelfmaken B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Zelfmaken B.V. is gevestigd op Eekwal 6 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8011LDZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk