Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter

Maandag 26 september 2022

Ontwikkelcombinatie Bemog-Van de Kolk B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Ontwikkelcombinatie Bemog-Van de Kolk B.V. is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 16 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Metricks
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma Metricks is gevestigd op Eekwal 14 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Rico Coenen
Opgericht in September 2022

De onderneming Rico Coenen is gevestigd op Van Nahuysplein 8 te Zwolle en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

Reca massages
Opgericht in September 2022

De onderneming Reca massages is gevestigd op Ossenmarkt 111 te Zwolle en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Jasper Drouven
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Jasper Drouven is gevestigd op Blijmarkt 16 te Zwolle en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Delete Personal B.V.
Opgericht in Juni 2018

De besloten vennootschap Delete Personal B.V. is gevestigd op Klokkensteeg 2 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 13 september 2022

Longkruid
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Longkruid is gevestigd op Walstraat 28 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Anne-Jos?
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Anne-Jos? is gevestigd op Nieuwe Markt 26A te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Maandag 12 september 2022

Lenf Assen B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Lenf Assen B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Stichting ATREMO
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting ATREMO is gevestigd op Wilhelminasingel 3 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

Mijn Stempel
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Mijn Stempel is gevestigd op Kerkstraat 6B te Zwolle en is actief in de branche Textielveredeling.

CTO Producties
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CTO Producties is gevestigd op Derde Bredehoek 5 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

We Are Stylish
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma We Are Stylish is gevestigd op Koningsplein 7B te Zwolle en is actief in de branche Public relationsbureaus.

s'JACOB
Opgericht in September 2000

De vereniging s'JACOB is gevestigd op Heiligeweg 5B te Zwolle en is actief in de branche Vriendenkringen op het gebied van cultuur, fanclubs en overige kunstbevordering.

Mellow by Nozemtattoostudio
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Mellow by Nozemtattoostudio is gevestigd op Sassenstraat 19 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Meer nieuws in Binnenstad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent