Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Noordereiland

Wil je weten welke bedrijven er in Noordereiland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordereiland.

In Noordereiland zoek ik een:

  N.M.Verhoeff
  februari 2018

  De onderneming N.M.Verhoeff is gevestigd op Kanonsteeg 2 te Zwolle en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  8011XJZwolleBinnenstadNoordereiland
  Den Bergh Ontwikkeling B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Den Bergh Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 16 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011XAZwolleBinnenstadNoordereiland
  Stynia Sfeer & Deco
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Stynia Sfeer & Deco is gevestigd op Klokkensteeg 2 te Zwolle en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  8011XVZwolleBinnenstadNoordereiland
  K.M.M.C. Participatie B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap K.M.M.C. Participatie B.V. is gevestigd op Thorbeckegracht 52 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011VPZwolleBinnenstadNoordereiland
  Petrus support
  oktober 2017

  De onderneming Petrus support is gevestigd op Assiesstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8011XTZwolleBinnenstadNoordereiland
  Stichting Blauwvinger Producties
  juni 2017

  De stichting Stichting Blauwvinger Producties is gevestigd op Spinhuisplein 14 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  8011ZZZwolleBinnenstadNoordereiland
  VvE Badhuiswal 8-plus te Zwolle
  mei 2017

  De vereniging VvE Badhuiswal 8-plus te Zwolle is gevestigd op Badhuiswal 8 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8011VZZwolleBinnenstadNoordereiland
  Broyal
  mei 2017

  De vennootschap onder firma Broyal is gevestigd op Thorbeckegracht 17 te Zwolle en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  8011VMZwolleBinnenstadNoordereiland
  BT Agenturen
  april 2017

  De onderneming BT Agenturen is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 5 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

  8011XAZwolleBinnenstadNoordereiland
  Per Sempre Holding B.V.
  april 2017

  De besloten vennootschap Per Sempre Holding B.V. is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 7 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011XAZwolleBinnenstadNoordereiland
  Amanda Pascal
  maart 2017

  De onderneming Amanda Pascal is gevestigd op Thorbeckegracht 171 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8011VTZwolleBinnenstadNoordereiland
  C.I.C.K. B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap C.I.C.K. B.V. is gevestigd op Schoolmeesterssteeg 7 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8011ZXZwolleBinnenstadNoordereiland
  WeFlyCheap B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap WeFlyCheap B.V. is gevestigd op Assiesplein 1A te Zwolle en is actief in de branche reisbureaus.

  8011XDZwolleBinnenstadNoordereiland
  De Librije Bonaire B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap De Librije Bonaire B.V. is gevestigd op Thorbeckegracht 28A te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011ZZZwolleBinnenstadNoordereiland
  Ver Beh. mandelig binnenter Coffee Hoge Weide
  maart 2017

  De vereniging Ver Beh. mandelig binnenter Coffee Hoge Weide is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 16 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8003CEZwolleBinnenstadNoordereiland
  Ruimtetuig Co?peratie U.A.
  september 2016

  De onderneming Ruimtetuig Co?peratie U.A. is gevestigd op Klokkensteeg 8-10 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8011XVZwolleBinnenstadNoordereiland
  Trisolis B.V.
  juli 2016

  De besloten vennootschap Trisolis B.V. is gevestigd op Thorbeckegracht 58 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011VPZwolleBinnenstadNoordereiland
  Medicijnplanten
  juni 2016

  De onderneming Medicijnplanten is gevestigd op Kanonsteeg 6 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8011XJZwolleBinnenstadNoordereiland
  Bio Beauty Store
  januari 2016

  De vennootschap onder firma Bio Beauty Store is gevestigd op Assiesstraat 124 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8011XVZwolleBinnenstadNoordereiland
  Dijk Solutions
  januari 2016

  De onderneming Dijk Solutions is gevestigd op Badhuiswal 1D te ZWOLLE en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  8011VZZwolleBinnenstadNoordereiland

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noordereiland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk