Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Binnenstad-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad-Zuid.

In Binnenstad-Zuid zoek ik een:

  Tulp Deventer B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap Tulp Deventer B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Hagepoortplein Zutphen B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap Hagepoortplein Zutphen B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Stichting Gulzorg
  januari 2018

  De stichting Stichting Gulzorg is gevestigd op Melkmarktstraat 2A te Zwolle en is actief in de branche Thuiszorg.

  8011MHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Het Notarieel Support B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap Het Notarieel Support B.V. is gevestigd op Eekwal 8 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8011LDZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Stichting Verdeling Baten
  december 2017

  De stichting Stichting Verdeling Baten is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 8B te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011SGZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Boerdam B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Boerdam B.V. is gevestigd op Kamperstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Reclamebureaus.

  8011LMZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Co?peratie Nafinco II U.A.
  november 2017

  De onderneming Co?peratie Nafinco II U.A. is gevestigd op Eekwal 14 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8011LDZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Lena Lekboulevard B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lena Lekboulevard B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Lena Savelbergh B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lena Savelbergh B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  WKC Gouda B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap WKC Gouda B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Lenr Zwartewaterallee B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lenr Zwartewaterallee B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Lena Finance Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lena Finance Holding B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  OSPEX B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap OSPEX B.V. is gevestigd op Ossenmarkt 7 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.

  8011MRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Stichting HAALLOKAAL
  november 2017

  De stichting Stichting HAALLOKAAL is gevestigd op Walstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8011NRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  VvE Gebouw Eekwal 7 te Zwolle
  november 2017

  De vereniging VvE Gebouw Eekwal 7 te Zwolle is gevestigd op Eekwal 7 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8011LAZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  St. Adm. kant. Superbuddy Leapfunder
  november 2017

  De stichting St. Adm. kant. Superbuddy Leapfunder is gevestigd op Van Nahuysplein 12 te Zwolle en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8011NBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Dansjewel
  november 2017

  De onderneming Dansjewel is gevestigd op Oude Vismarkt 4B te Zwolle en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

  8011TBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Arctic Wolf
  november 2017

  De vennootschap onder firma Arctic Wolf is gevestigd op Ossenmarkt 107 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8011MTZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  OTES Schilderwerken
  oktober 2017

  De onderneming OTES Schilderwerken is gevestigd op Walstraat 54 te Zwolle en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  8011NVZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Tulp Nederland B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Tulp Nederland B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk