Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Schelle

Wil je weten welke bedrijven er in Schelle zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schelle.

In Schelle zoek ik een:

  Matbar B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Matbar B.V. is gevestigd op Nel Banninkstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.

  8017BZZwolleSchelleOud Schelle
  Matbar Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Matbar Holding B.V. is gevestigd op Nel Banninkstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

  8017BZZwolleSchelleOud Schelle
  Alltaf B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Alltaf B.V. is gevestigd op Van Middachtenmarke 4 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8016GGZwolleSchelleOldenelerlanden-Oost
  Atlas Zwolle
  november 2017

  De vereniging Atlas Zwolle is gevestigd op Campus 2-6 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8017CAZwolleSchelleSchellerbroek
  TAXI by Buma
  november 2017

  De onderneming TAXI by Buma is gevestigd op Van Blanckvoortmarke 18 te Zwolle en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  8016EHZwolleSchelleOldenelerlanden-Oost
  Corpus melior
  november 2017

  De onderneming Corpus melior is gevestigd op Nel Banninkstraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8017BZZwolleSchelleOud Schelle
  Huis met 100 kamers
  november 2017

  De onderneming Huis met 100 kamers is gevestigd op Van Laersweg 17 te Zwolle en is actief in de branche Eventcatering.

  8017APZwolleSchelleOud Schelle
  DJ Julian Anthony
  november 2017

  De onderneming DJ Julian Anthony is gevestigd op Landsheerlaan 55 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8016EVZwolleSchelleOldenelerlanden-Oost
  Van Onzen Financieel Advies
  november 2017

  De onderneming Van Onzen Financieel Advies is gevestigd op Rendierveld 36 te Zwolle en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  8017MGZwolleSchelleSchellerlanden
  Masterdruk
  november 2017

  De onderneming Masterdruk is gevestigd op Steurkolk 12 te Zwolle en is actief in de branche Overige drukkerijen n.e.g..

  8017NEZwolleSchelleSchellerlanden
  Mooi bij Mariska
  oktober 2017

  De onderneming Mooi bij Mariska is gevestigd op IJsvogelvlinder 43 te Zwolle en is actief in de branche Haarverzorging.

  8016HPZwolleSchelleSchellerlanden
  ADL Zorgprofessionals
  oktober 2017

  De onderneming ADL Zorgprofessionals is gevestigd op Stadhouderlaan 22 te Zwolle en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  8016EDZwolleSchelleOldenelerlanden-Oost
  Capture This
  oktober 2017

  De onderneming Capture This is gevestigd op Houtingkolk 16 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  8017NNZwolleSchelleSchellerlanden
  Vrouw met de hamer
  oktober 2017

  De onderneming Vrouw met de hamer is gevestigd op Eekhoornveld 28 te Zwolle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8017LDZwolleSchelleSchellerlanden
  Innoscientium
  oktober 2017

  De onderneming Innoscientium is gevestigd op Schellerweg 112-1 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8017AKZwolleSchelleOud Schelle
  Nico Stam
  oktober 2017

  De onderneming Nico Stam is gevestigd op Van Laersweg 40 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8017ARZwolleSchelleOud Schelle
  Sjoerd van Capelleveen
  oktober 2017

  De onderneming Sjoerd van Capelleveen is gevestigd op Schellerbergweg 18A te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8017BNZwolleSchelleSchellerbroek
  Wesley Olthof
  oktober 2017

  De onderneming Wesley Olthof is gevestigd op Flora Bilderbeekstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8017DMZwolleSchelleSchellerbroek
  Simply Learning English
  oktober 2017

  De onderneming Simply Learning English is gevestigd op Wim Petersstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8019BZZwolleSchelleKaterveer-Engelse Werk
  Lotte Mikkers
  september 2017

  De onderneming Lotte Mikkers is gevestigd op Schellerpad 23 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8017AMZwolleSchelleOud Schelle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schelle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk