Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schellerhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Schellerhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schellerhoek.

In Schellerhoek zoek ik een:

  Zaterdag 15 september 2018

  Regelink Kleinbouw en Schilderwerkzaamheden
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Regelink Kleinbouw en Schilderwerkzaamheden is gevestigd op Vrouwenlaan 57 te Zwolle en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HC
  Starterscentrum Regio Zwolle
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Starterscentrum Regio Zwolle is gevestigd op Vrouwenlaan 46 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HS

  Dinsdag 10 juli 2018

  Paul Invest B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Paul Invest B.V. is gevestigd op Vrouwenlaan 26 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HS

  Dinsdag 28 maart 2017

  Holterman Administratieve Dienstverlening
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Holterman Administratieve Dienstverlening is gevestigd op Vrouwenlaan 175 te Zwolle en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HW
  verkoopmijnmobiel.nl
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming verkoopmijnmobiel.nl is gevestigd op Z van der Kolkstraat 35 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HT

  Dinsdag 13 september 2016

  Bethlehem Bouwtoezicht
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Bethlehem Bouwtoezicht is gevestigd op Vrouwenlaan 162 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HW

  Donderdag 23 juni 2016

  Walking Moms
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming Walking Moms is gevestigd op Vrouwenlaan 46 te ZWOLLE en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HS

  Vrijdag 15 januari 2016

  De MeedenkMark
  Opgericht in december 2015

  De onderneming De MeedenkMark is gevestigd op Vrouwenlaan 137 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HW

  Maandag 9 november 2015

  ActeerNu
  Opgericht in oktober 2015

  De onderneming ActeerNu is gevestigd op Moeder Lambertastraat 4 te ZWOLLE en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HG

  Donderdag 1 januari 2015

  Carservice De Vries
  Opgericht in september 2015

  De vennootschap onder firma Carservice De Vries is gevestigd op Z van der Kolkstraat 27 te ZWOLLE en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HT
  DGS Control
  Opgericht in september 2015

  De onderneming DGS Control is gevestigd op Jofferenlaan 10 te ZWOLLE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HH
  Trippi
  Opgericht in mei 2015

  De vennootschap onder firma Trippi is gevestigd op Muijdermanstraat 8 te ZWOLLE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Schelle » Schellerhoek » 8017HX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schellerhoek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?