Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Oud Schelle

Wil je weten welke bedrijven er in Oud Schelle zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud Schelle.

In Oud Schelle zoek ik een:

  Corpus melior
  november 2017

  De onderneming Corpus melior is gevestigd op Nel Banninkstraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8017BZZwolleSchelleOud Schelle
  Huis met 100 kamers
  november 2017

  De onderneming Huis met 100 kamers is gevestigd op Van Laersweg 17 te Zwolle en is actief in de branche Eventcatering.

  8017APZwolleSchelleOud Schelle
  Innoscientium
  oktober 2017

  De onderneming Innoscientium is gevestigd op Schellerweg 112-1 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8017AKZwolleSchelleOud Schelle
  Nico Stam
  oktober 2017

  De onderneming Nico Stam is gevestigd op Van Laersweg 40 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8017ARZwolleSchelleOud Schelle
  Lotte Mikkers
  september 2017

  De onderneming Lotte Mikkers is gevestigd op Schellerpad 23 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8017AMZwolleSchelleOud Schelle
  Fongacasa B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Fongacasa B.V. is gevestigd op Zwarteweg 125 te Zwolle en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  8017AVZwolleSchelleOud Schelle
  Fruity Fit
  maart 2017

  De onderneming Fruity Fit is gevestigd op Bep Wiersmastraat 7 te Zwolle en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  8017BWZwolleSchelleOud Schelle
  KeesCoach
  maart 2017

  De onderneming KeesCoach is gevestigd op Zwarteweg 75 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8017AVZwolleSchelleOud Schelle
  Ginette Voetberg Loopbaancoaching
  februari 2017

  De onderneming Ginette Voetberg Loopbaancoaching is gevestigd op Van Laersweg 6 te Zwolle en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  8017APZwolleSchelleOud Schelle
  Haptotherapie Maarten Kees Kappenburg
  september 2016

  De onderneming Haptotherapie Maarten Kees Kappenburg is gevestigd op Zwarteweg 31 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8017ATZwolleSchelleOud Schelle
  Jobbo
  augustus 2016

  De onderneming Jobbo is gevestigd op Zwarteweg 2A te ZWOLLE en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8017AWZwolleSchelleOud Schelle
  Reinhilde's Multimedia
  juli 2016

  De onderneming Reinhilde's Multimedia is gevestigd op Zwarteweg 115 te ZWOLLE en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8017AVZwolleSchelleOud Schelle
  Massagepraktijk Schelle
  juli 2016

  De onderneming Massagepraktijk Schelle is gevestigd op Schellerweg 108A te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8017AKZwolleSchelleOud Schelle
  Ruimtewoord
  januari 2016

  De onderneming Ruimtewoord is gevestigd op Van Laersweg 12 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8017APZwolleSchelleOud Schelle
  ZoTekst
  maart 2016

  De onderneming ZoTekst is gevestigd op Johnsonstraat 10 te ZWOLLE en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8017HPZwolleSchelleOud Schelle
  Marlies Rietman
  april 2016

  De onderneming Marlies Rietman is gevestigd op Nel Banninkstraat 34 te ZWOLLE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8017BZZwolleSchelleOud Schelle
  KRAA Schilderwerken
  maart 2013

  De onderneming KRAA Schilderwerken is gevestigd op Schellerweg 7 te Zwolle en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  8017AEZwolleSchelleOud Schelle
  Praktijk Courage
  februari 2016

  De onderneming Praktijk Courage is gevestigd op Bep Wiersmastraat 2 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8017BWZwolleSchelleOud Schelle
  PSPro Projects en Services
  november 2015

  De onderneming PSPro Projects en Services is gevestigd op Pilotenlaan 111 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  8017GJZwolleSchelleOud Schelle
  Jolly Anne
  oktober 2015

  De vennootschap onder firma Jolly Anne is gevestigd op Schellerweg 13 te ZWOLLE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8017AEZwolleSchelleOud Schelle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud Schelle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk