Bloemenwinkels in Coevorden

Zoek je een bloemenwinkel in Coevorden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Coevorden.

In Coevorden zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Bloembinderij Bert Lubberman
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Bert Lubberman is gevestigd op de Waag 10 te Dalen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Dalen » Dalen » 7751GW
Schrage Bloemen en Kadoshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Schrage Bloemen en Kadoshop is gevestigd op Friesestraat 21 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Coevorden » Coevorden-Centrum » 7741GR
Bloomingsdael
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloomingsdael is gevestigd op Edveensweg 12 te Oosterhesselen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Oosterhesselen » Oosterhesselen » 7861AN
Reinders Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Reinders Bloemen en Planten is gevestigd op Bannerschultestraat 15a te Sleen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Sleen » Sleen » 7841AA
Zaadhandel Van der Wal B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Zaadhandel Van der Wal B.V. is gevestigd op Bentheimerstraat 45 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Coevorden » Coevorden-Centrum » 7741JJ
Koivriend Coevorden
Opgericht in april 2013

De onderneming Koivriend Coevorden is gevestigd op Looweg 12B te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Coevorden » De Loo » 7741EH
Fleurie
Opgericht in april 2013

De onderneming Fleurie is gevestigd op Aelderstraat 50 te Aalden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Zweeloo » Aalden » 7854RS
Boomkwekerij Wezuperbrug
Opgericht in april 2013

De onderneming Boomkwekerij Wezuperbrug is gevestigd op Sportparklaan 6 te Schoonoord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Sleen » Schoonoord » 7848BB
Hoveniersbedrijf
Opgericht in april 2013

De onderneming Hoveniersbedrijf "De Veenbes" is gevestigd op Langbos 50 te Oosterhesselen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Oosterhesselen » Oosterhesselen » 7861BD
Dierenspeciaalzaak A.W. Kok, ook handelend     onder de naam Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak A.W. Kok, ook handelend onder de naam Pet's Place is gevestigd op Sallandsestraat 3 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Coevorden » Coevorden-Centrum » 7741HL
Bloemengalerie Fleurke
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemengalerie Fleurke is gevestigd op Bentheimerstraat 8 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Coevorden » Coevorden-Centrum » 7741JK
Versplein Aalden
Opgericht in april 2013

De onderneming Versplein Aalden is gevestigd op Aelderstraat 44 te Aalden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Zweeloo » Aalden » 7854RR
Plantexpress
Opgericht in april 2013

De onderneming Plantexpress is gevestigd op Liguster 26 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Coevorden » De Heege » 7742SP
Scheffer Puur & Bloem, Tuin, Woon
Opgericht in april 2013

De onderneming Scheffer Puur & Bloem, Tuin, Woon is gevestigd op Kloosterdwarsweg 5 te Zweeloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Zweeloo » Zweeloo » 7851AL
Handelsonderneming Rimo
Opgericht in april 2013

De onderneming Handelsonderneming Rimo is gevestigd op Hoofdweg 86 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coevorden » Steenwijksmoer » Steenwijksmoer » 7741PS

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Coevorden

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?