Bloemenwinkels in Coevorden

Zoek je een bloemenwinkel in Coevorden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Coevorden.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Bloembinderij Bert Lubberman
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Bert Lubberman is gevestigd op de Waag 10 te Dalen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloomingsdael
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloomingsdael is gevestigd op Edveensweg 12 te Oosterhesselen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Fleurie
Opgericht in April 2013

De onderneming Fleurie is gevestigd op Aelderstraat 50 te Aalden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Boomkwekerij Wezuperbrug
Opgericht in April 2013

De onderneming Boomkwekerij Wezuperbrug is gevestigd op Sportparklaan 6 te Schoonoord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoveniersbedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming Hoveniersbedrijf "De Veenbes" is gevestigd op Langbos 50 te Oosterhesselen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Natuurlijk Beestig Goed
Opgericht in April 2013

De onderneming Natuurlijk Beestig Goed is gevestigd op Veldweg 5 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Handelsonderneming Rimo
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming Rimo is gevestigd op Hoofdweg 86 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenboetiek Henriette
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenboetiek Henriette is gevestigd op Zuidenveldstraat 20- 22 te Sleen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Reinders Bloemen en Planten
Opgericht in April 2013

De onderneming Reinders Bloemen en Planten is gevestigd op Bannerschultestraat 15a te Sleen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zaadhandel Van der Wal B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Zaadhandel Van der Wal B.V. is gevestigd op Bentheimerstraat 45 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Koivriend Coevorden
Opgericht in April 2013

De onderneming Koivriend Coevorden is gevestigd op Looweg 12B te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak A.W. Kok, ook handelend     onder de naam Pet's Place
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak A.W. Kok, ook handelend onder de naam Pet's Place is gevestigd op Sallandsestraat 3 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Plantexpress
Opgericht in April 2013

De onderneming Plantexpress is gevestigd op Liguster 26 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Scheffer Puur & Bloem, Tuin, Woon
Opgericht in April 2013

De onderneming Scheffer Puur & Bloem, Tuin, Woon is gevestigd op Kloosterdwarsweg 5 te Zweeloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hebbezz International Trading Company B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Hebbezz International Trading Company B.V. is gevestigd op Watersnip 15 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent