Vermiste kinderen in Nederland

Onderstaande kinderen worden vermist. Heb jij meer informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek, neem dan direct contact met hen op.

Donderdag 30 maart 2023

Vermist kind: Lolle Woutersen

Vermiste kinderen

Maastricht - De 15 jarige Lolle is sinds 29 maart 2023 vermist uit Maastricht. Zij is het laatst gezien op de Bazuinstraat te Maastricht.

Donderdag 16 maart 2023

Vermist kind: Fuade Mohamud Ibrahim

Vermiste kinderen

Duivendrecht - De 17-jarige Fuade is sinds 16 februari 2023, 22.00 uur, vermist uit Duivendrecht. Hij is het laatst gezien aan de Waddenland 84 te Duivendrecht. Mogelijk is hij in onbekende richting vertrokken (vermoedelijk buitenland). Fuade heeft een slank postuur en een getinte huidskleur. Hij is te herkennen aan grote bos zwarte krullen, geheel gekleed in het zwart, met onder zijn jas mogelijk een rode body warmer. Eerder teruggevonden in Arnhem en is bekend in de omgeving van Hollandsche Rading.

Vrijdag 3 maart 2023

Vermist kind: Silindile Jongenelen

Vermiste kinderen

Breda - Silindile is sinds 01-03-2023 vermist uit Breda. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Den Haag.

Zaterdag 11 februari 2023

Vermist kind: Donna Davids

Vermiste kinderen

Alkmaar - De 17-jarige Donna is sinds 9 februari 2023 omstreeks 13.27 uur vermist uit Alkmaar. Zij is het laatst gezien nabij de Kees Boekestraat in Alkmaar.

Vermist kind: Jente de Ruiter

Vermiste kinderen

Alkmaar - De 16-jarige Jente is sinds 9 februari 2023 omstreeks 13.27 uur vermist uit Alkmaar. Zij is het laatst gezien nabij de Kees Boekestraat in Alkmaar.

Vrijdag 27 januari 2023

Vermist kind: Malak El Berbouchi

Vermiste kinderen

Hilversum - Laatst gezien 25/01/2023 15:15 uur op camerabeelden van school.

Donderdag 29 september 2022

Vermist kind: Merveil Louya Ramazani

Vermiste kinderen

Apeldoorn - Merveil wordt tezamen met zijn moeder vermist. Zijn moeder is oorspronkelijk afkomstig uit Angola. Merveil lijdt aan een ernstige bloedziekte.

Youri Vondeling

Vermiste kinderen

Amsterdam - Op 9 juli 2003 is op de deurmat van een galerij van een flat in de Molenwijk in Amsterdam een baby (Youri) gevonden. Youri lag in een vuilniszak in een celstofdekentje. Het is een jongetje met een donker getinte huidskleur, zwart kroeshaar en donkere ogen. Hij heeft twee zogeheten archipelvlekken, een op zijn onderrug en een op zijn linkerbovenbeentje. Dit komt veel voor bij mensen van Aziatische, Indische, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse afkomst.

Vermist kind: Isimsi Omo-Ote

Vermiste kinderen

Almere - Isimsi wordt samen met zijn moeder vermist. Er is voor het laatst op 3 september 2012 telefonisch contact geweest met de moeder en sindsdien ontbreekt elk spoor.

Vermist kind: Hassan Ali

Vermiste kinderen

Almere - Hassan is waarschijnlijk door zijn vader naar Irak gebracht en daar achtergelaten.

Vermist kind: Mustafa Al Darraji

Vermiste kinderen

Zevenaar - Mustafa is door zijn vader meegenomen. Hij verblijft vermoedelijk in Syriƫ.

Vermist kind: Habtemariam Estifanos

Vermiste kinderen

Schiedam - De vermiste is op die bewuste woensdag 8 januari 2020, om 16:00 uur, vanaf haar woning te Schiedam weggegaan om een stukje te wandelen. Zij heeft zich op 7 januari 2020 ziek gemeld omdat ze verkouden was. Op 8 januari is zij ook niet op school geweest.

Vermist kind: Luca Opdam

Vermiste kinderen

Maastricht - Luca is samen met zijn zuster Aysha, door hun moeder meegenomen. Het vermoeden is dat zij naar het buitenland wil afreizen met de kinderen.

Vermist kind: Martin Florian Den Hertog

Vermiste kinderen

Oisterwijk - De politie doet onderzoek naar de verblijfplaats van de 7-jarige Martin Florian Den Hertog.

Vermist kind: Insiya Hemani

Vermiste kinderen

Amsterdam - Donderdag 29 september is de 2,5-jarige Insiya Hemani uit Amsterdam met geweld ontvoerd door drie onbekende mannen. Het is zeer waarschijnlijk dat het meisje momenteel in het bijzijn is van haar vader, de uit India afkomstige Shehzad Hemani, geboren op 21 augustus 1979 (zie foto onderaan).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent