Vermiste kinderen in Nederland

Onderstaande kinderen worden vermist. Heb jij meer informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek, neem dan direct contact met hen op.

Vanmorgen

Vermist kind: Noa van der Veen

Vermiste kinderen

Leeuwarden - Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoenen met witte zool, zwarte Adidas trainingsbroek met witte strepen, lange zwarte jas, zwarte schooltas. Ze draagt af en toe de capuchon van haar jas, zilveren ring met steentje.

Dinsdag 15 november 2022

Vermist kind: Walid Boujouar

Vermiste kinderen

Amsterdam - De 17-jarige Walid is sinds donderdag 10 november 2022 omstreeks 12.00 uur vermist uit Amsterdam. Hij is het laatst gezien bij zijn woning in Amsterdam. Onbekend in welke richting hij is vertrokken. Hij heeft een baard. Hij droeg zwarte kleding, donkerblauw met witte sneakers van het merk Dior en een bruine pet van het merk Gucci.

Vrijdag 28 oktober 2022

Vermist kind: Anja Nabbe

Vermiste kinderen

Deurne - De 15-jarige Anja Nabbe is sinds 17 september 2022 vermist uit Deurne.

Woensdag 19 oktober 2022

Vermist kind: Hebe Zwart

Vermiste kinderen

Raamsdonksveer - Hebe (10 jaar) is vermist. Zij is voor het laatst gezien in gezelschap van haar begeleidster bij de Sint Theresastraat in Raamsdonksveer. Beiden zijn in onbekende richting vertrokken in een zwarte Kia Picanto, met kenteken PR425K.

Donderdag 6 oktober 2022

Vermist kind: Dyana Shaaban

Vermiste kinderen

Amsterdam - De 17-jarige Dyana is sinds 24 september 2022 vermist uit Amsterdam. Zij is het laatst gezien bij haar woning te Amsterdam. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van haar vader in Amersfoort, maar is daar niet aangetroffen.

Woensdag 5 oktober 2022

Vermist kind: Maud Heldens

Vermiste kinderen

Cadier en Keer - De 17-jarige Maud is sinds 2 oktober 2022 vermist uit Cadier en Keer.

Zaterdag 1 oktober 2022

Vermist kind: Sherona Wong

Vermiste kinderen

Cadier en Keer - De 14-jarige Sherona is sinds 26 september 2022 vermist uit Cadier en Keer

Vermist kind: Shirly Bettink

Vermiste kinderen

Cadier en Keer - De 15-jarige Shirly is sinds 26 september 2022 vermist uit Cadier en Keer.

Donderdag 29 september 2022

Vermist kind: Merveil Louya Ramazani

Vermiste kinderen

Apeldoorn - Merveil wordt tezamen met zijn moeder vermist. Zijn moeder is oorspronkelijk afkomstig uit Angola. Merveil lijdt aan een ernstige bloedziekte.

Youri Vondeling

Vermiste kinderen

Amsterdam - Op 9 juli 2003 is op de deurmat van een galerij van een flat in de Molenwijk in Amsterdam een baby (Youri) gevonden. Youri lag in een vuilniszak in een celstofdekentje. Het is een jongetje met een donker getinte huidskleur, zwart kroeshaar en donkere ogen. Hij heeft twee zogeheten archipelvlekken, een op zijn onderrug en een op zijn linkerbovenbeentje. Dit komt veel voor bij mensen van Aziatische, Indische, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse afkomst.

Vermist kind: Isimsi Omo-Ote

Vermiste kinderen

Almere - Isimsi wordt samen met zijn moeder vermist. Er is voor het laatst op 3 september 2012 telefonisch contact geweest met de moeder en sindsdien ontbreekt elk spoor.

Vermist kind: Hassan Ali

Vermiste kinderen

Almere - Hassan is waarschijnlijk door zijn vader naar Irak gebracht en daar achtergelaten.

Vermist kind: Mustafa Al Darraji

Vermiste kinderen

Zevenaar - Mustafa is door zijn vader meegenomen. Hij verblijft vermoedelijk in Syriƫ.

Vermist kind: Habtemariam Estifanos

Vermiste kinderen

Schiedam - De vermiste is op die bewuste woensdag 8 januari 2020, om 16:00 uur, vanaf haar woning te Schiedam weggegaan om een stukje te wandelen. Zij heeft zich op 7 januari 2020 ziek gemeld omdat ze verkouden was. Op 8 januari is zij ook niet op school geweest.

Vermist kind: Luca Opdam

Vermiste kinderen

Maastricht - Luca is samen met zijn zuster Aysha, door hun moeder meegenomen. Het vermoeden is dat zij naar het buitenland wil afreizen met de kinderen.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent