Most wanted criminelen in Nederland

Onderstaande personen zijn door de politie op de Nationale Opspringslijst gezet en worden gezocht voor zeer zware misdrijven. Herken je een van deze criminelen, neem dan direct contact op met de politie.

Woensdag 16 november 2022

Most wanted: Sherwin Benshomin Windster

Most wanted

's-Gravenhage - Het Openbaar Ministerie heeft op 15 november 2022 Sherwin Windster op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Woensdag 2 november 2022

Most wanted: Thomas Johannes Nelom

Most wanted

Tilburg - Het Openbaar Ministerie heeft op 1 november 2022 Thomas Johannes Nelom op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Nelom wordt ervan verdacht iemand beschoten te hebben op een terras in de Tilburgse binnenstad in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni 2022.

Donderdag 29 september 2022

Most wanted: James Staurvik

Most wanted

Mijdrecht - Deze Ier wordt verdacht van moord.

Most wanted: Jian Xia

Most wanted

Haarlem - Jian Xia is geboren te Liaoning (China).

Most wanted: Cengiz Akin

Most wanted

Rotterdam - Cengiz Akin wordt ervan verdacht op 23 september 2014 een 31-jarige man uit Amsterdam te hebben doodgeschoten.

Most wanted: Neculaie Negura

Most wanted

Tilburg - Neculaie Negura wordt verdacht van het neersteken van een man die later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleed.

Most wanted: Alex Kwame Fuachie

Most wanted

Haarlem - Alex Fuachie wordt gezocht voor een zeer gewelddadige overval op een gezin in Bloemendaal in 2008.

Most wanted: Voortvluchtige hasèn amhased aksema

Most wanted

Goor - Aksema is bij verstek veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op zijn ex-vrouw Marisse van der Burg en de ontvoering van hun dochter Isra.

Most wanted: Quincley Emanuel Poppen

Most wanted

Sint Maarten - Op 9 mei 2013 plegen twee mannen een overval op een supermarkt in Willemstad, Curaçao. Tijdens die overval schiet één van hen de supermarkteigenaar dood. De politie vermoedt dat de schutter Quincley Poppen is.

Most wanted: Jos Leijdekkers

Most wanted

Amsterdam - De politie en OM hebben meer beeldmateriaal voorhanden van de gezochte Jos Leijdekkers. Hij wordt onder andere verdacht van internationale cocaïnehandel en witwassen. Daarnaast is hij vermoedelijk betrokken bij de verdwijning van Naima Jillal. Er is een beloning van 75.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot het aanhouden van Leijdekkers. Het Openbaar Ministerie heeft op 3 mei 2022 de 31-jarige Jos (Joseph Johannes) Leijdekkers op de Nationale Opsporingslijst (NOL) en de ‘EU Most Wanted List’ geplaatst en diezelfde dag werden er twee oude foto’s van Leijdekkers in Opsporing Verzocht getoond.

Most wanted: Voortvluchtige nazir ahmad chaudhry

Most wanted

Zwolle - Nazir Chaudhry is op 12 mei 1999 veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf. Hij is veroordeeld voor zware mishandeling, met de dood tot gevolg, op zijn 3-jarige stiefzoon. Chaudhry was in afwachting van zijn rechtszaak vrijgelaten. Sinds zijn veroordeling is Chaudhry niet meer gezien. Chaudhry heeft een licht getinte huid en is kaal.

Most wanted: Voortvluchtige sharif korz

Most wanted

Zwolle - Korz is veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf voor medeplichtigheid aan moord.

Most wanted: Christo Hülters

Most wanted

Halsteren - Christo Hülters wordt gezocht nadat een feest aan het IJslandpad in Bergen op Zoom op 27 juni 2015 gruwelijk uit de hand liep. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding van Christo Hülters.

Most wanted: Voortvluchtige giovannie rivera

Most wanted

Dordrecht - Het Openbaar Ministerie heeft op 20 juni 2022 Giovannie Rivera op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Giovannie Rivera is in de jaren 90 veroordeeld voor een gijzeling in een gevangenis en een gewapende overval op een bank. Hij moet in Nederland zijn straf nog uitzitten en wordt daarom gezocht.

Most wanted: Mohamed nyabi

Most wanted

's-Gravenhage - Het Openbaar Ministerie heeft donderdag 12 mei Mohamed Nyabi op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij wordt onder andere verdacht van betrokkenheid bij grootschalige handel en smokkel van verdovende middelen én een gewelddadige ontvoering in Duitsland.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent