Bloemenwinkels in Dongen

Zoek je een bloemenwinkel in Dongen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Dongen.

In Dongen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Chic bloematelier
Opgericht in april 2013

De onderneming Chic bloematelier is gevestigd op Hoge Ham 147Zwart te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104JD
Pulcher Allure B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Pulcher Allure B.V. is gevestigd op Fazantenweg 27 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Klein Dongen > 5106RC
Bloembinderij Johnflora
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Johnflora is gevestigd op Hoge Ham 170 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104JM
Bloemenhandel Finis B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemenhandel Finis B.V. is gevestigd op Hoge Ham 136 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104JL
Dierenland De Leeuw Dongen
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenland De Leeuw Dongen is gevestigd op Hoge Ham 137 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104JD
Bloemsierkunst Aarts V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Bloemsierkunst Aarts V.O.F. is gevestigd op Tramstraat 56 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104GM
Yvonne Bloemen & Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Yvonne Bloemen & Planten is gevestigd op Europaplein 49 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > West 1 > 5101VW
Quercus
Opgericht in april 2013

De onderneming Quercus is gevestigd op Procureurweg 16 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Hoge Akker > 5103BG
Atelier Amaranthus
Opgericht in april 2013

De onderneming Atelier Amaranthus is gevestigd op Sint Josephstraat 18 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104EE
Brattinga Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Brattinga Bloemen is gevestigd op Gerardus Majellastraat 9 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Oud Dongen > 5101BE
De Sportvisser
Opgericht in april 2013

De onderneming De Sportvisser is gevestigd op Tramstraat 107 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5104GK
Dierenshop Leo van Riel
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenshop Leo van Riel is gevestigd op Mgr. Nolenslaan 17 te Dongen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dongen > Dongen > Centrum > 5103BK

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dongen

Instellen

Wijken in Dongen

Meer nieuws in Dongen

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement