Bloemenwinkels in Hoogeveen

Zoek je een bloemenwinkel in Hoogeveen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Hoogeveen.

In Hoogeveen zoek ik een:

Woensdag 4 mei 2016

Huisdiervoordeelshop
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Huisdiervoordeelshop is gevestigd op Schutsplein 22 te Hoogeveen en is actief in de branche bloemenwinkels.

Hoogeveen > Hoogeveen > Venesluis > 7907CZ

Donderdag 1 januari 2015

Tuinscala Hoogeveen
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuinscala Hoogeveen is gevestigd op Europaweg 8 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Industrie- en verspreide gebieden > Industriegebied Noord B > 7903TM
Viva-Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Viva-Fleur is gevestigd op Het Haagje 8- 10 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > Zuid > 7906AA
Zaadhandel Van der Wal B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Zaadhandel Van der Wal B.V. is gevestigd op Nicolaas Beetsplein 3 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > Centrum > 7901KL
Jumper De Diersuper
Opgericht in april 2013

De onderneming Jumper De Diersuper is gevestigd op Kruisstraat 2-6 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > Zuid > 7906AH
De diersuper B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De diersuper B.V. is gevestigd op De Lossing 15 te Noordscheschut en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Noordscheschut > Noordscheschut kern > 7914ND
uwTuinwinkel
Opgericht in april 2013

De onderneming uwTuinwinkel is gevestigd op Perebomenweg 48 te Elim en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Elim > Elim Kern > 7916PG
Bloemenshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop "De vergeet mij niet" is gevestigd op Schutstraat 106 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > Centrum > 7901EH
ANTHEA bloem&kado
Opgericht in april 2013

De onderneming ANTHEA bloem&kado is gevestigd op Nicolaas Beetsstraat 1a te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > West > 7901KH
Jumper Huisdierdiscount
Opgericht in april 2013

De onderneming Jumper Huisdierdiscount is gevestigd op Kruisstraat 2- 6 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > Zuid > 7906AH
De Bloemenbeer
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloemenbeer is gevestigd op Hoofdstraat 96 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hoogeveen > Centrum > 7901JT
Bloemenshop Erwin
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop Erwin is gevestigd op de Weide 6 te Hoogeveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > De Weide > Steenbergerweiden > 7908AB
H. ten Caat
Opgericht in april 2013

De onderneming H. ten Caat is gevestigd op Zuideropgaande 15 te Hollandscheveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hollandscheveld > Hollandscheveld kern > 7913TH
O. Leijssenaar
Opgericht in april 2013

De onderneming O. Leijssenaar is gevestigd op 3e Zandwijkje 1 te Hollandscheveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Hollandscheveld > Verspreide huizen Hollandscheveld-Oost > 7913VP
Varigroen
Opgericht in april 2013

De onderneming Varigroen is gevestigd op Carstensdijk 27 te Elim en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hoogeveen > Elim > Verspreide huizen Elim-Zuid > 7916TN

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoogeveen

Instellen

Meer nieuws in Hoogeveen

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement