Bloemenwinkels in Kampen

Zoek je een bloemenwinkel in Kampen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Kampen.

In Kampen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Koster
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Koster is gevestigd op Oosterlandenweg 2 te IJsselmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > IJsselmuiden > Ijsselmuiden-Centrum > 8271AP
V.O.F. Bloemsierkunst Freek van Amerongen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemsierkunst Freek van Amerongen is gevestigd op Penningkruid 28 te Kampen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > Kampen > Cellesbroek > 8265EX
Agrifirm Winkel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Agrifirm Winkel B.V. is gevestigd op Ambachtsstraat 3 te Kampen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > Kampen > Industrieterrein Kampen > 8263AJ
Hengelsport Totaal Kampen
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsport Totaal Kampen is gevestigd op Burgemeester van Engelenweg 149 te IJsselmuiden en is actief in de branche bloemenwinkels.

Kampen > IJsselmuiden > Ijsselmuiden-Centrum > 8271AN
Van Ittersum Groenvoorziening V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Van Ittersum Groenvoorziening V.O.F. is gevestigd op Zwolseweg 119 te 's-Heerenbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > 's-Heerenhoek > 's-Heerenbroek > 8275AD
Natuurlijk Rosalie bloem & groen styling
Opgericht in april 2013

De onderneming Natuurlijk Rosalie bloem & groen styling is gevestigd op Hogehuisstraat 11 te IJsselmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > IJsselmuiden > Ijsselmuiden-Centrum > 8271BR
Tuincentrum De Oosteinde IJsselmuiden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum De Oosteinde IJsselmuiden B.V. is gevestigd op Koekoeksweg 4 te IJsselmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > IJsselmuiden > De Koekoek > 8271PC
De Groot Diervoeders B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Groot Diervoeders B.V. is gevestigd op Zwolseweg 115 te 's-Heerenbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > 's-Heerenhoek > 's-Heerenbroek > 8275AD
Faunaland Goosen V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Faunaland Goosen V.O.F. is gevestigd op Dorpsweg 83 te IJsselmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > IJsselmuiden > Ijsselmuiden-Centrum > 8271BK
VitaFleur
Opgericht in april 2013

De onderneming VitaFleur is gevestigd op Louise de Colignysingel 35 te Kampen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > Kampen > Brunnepe > 8262EM
H. Palland Tuincentrum-Hoveniersbedrijf
Opgericht in april 2013

De onderneming H. Palland Tuincentrum-Hoveniersbedrijf is gevestigd op Venedijk Noord 2A te Kampen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > Kampen > Het Onderdijks > 8265VX
Bloembinderij Vrooland
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Vrooland is gevestigd op Oudestraat 191 te Kampen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > Kampen > Binnenstad Kampen > 8261CL
Bloemisterij Hollander
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemisterij Hollander is gevestigd op Trekvaart 53 te IJsselmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > IJsselmuiden > Trekvaart > 8271AB
A. Korteschiel
Opgericht in april 2013

De onderneming A. Korteschiel is gevestigd op Voorstraat 116 te Kampen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > Kampen > Binnenstad Kampen > 8261HV
Maaike's Bloemenhuys
Opgericht in april 2013

De onderneming Maaike's Bloemenhuys is gevestigd op Tuindersweg 2 te IJsselmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kampen > IJsselmuiden > De Koekoek > 8271PK

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kampen

Instellen

Meer nieuws in Kampen

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement