Bloemenwinkels in Lisse

Zoek je een bloemenwinkel in Lisse? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Lisse.

In Lisse zoek ik een:

Dinsdag 21 juni 2016

Royal Fleur
Opgericht in mei 2016

De onderneming Royal Fleur is gevestigd op Blokhuis 2A te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Centrum > Centrum > 2161EW

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Overvecht Lisse
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Overvecht Lisse is gevestigd op Heereweg 350 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > De Loosters > De Loosters > 2161CC
Villa Blossom
Opgericht in april 2013

De onderneming Villa Blossom is gevestigd op Heereweg 346 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > De Loosters > De Loosters > 2161CC
Dierenspeciaalzaak Lisse
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Lisse is gevestigd op Meer en Houtplein 4 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Centrum > Centrum > 2161ZS
Rodanthe
Opgericht in april 2013

De onderneming Rodanthe is gevestigd op Hyacinthenstraat 23 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Bloemenwijk > Bloemenwijk > 2161XN
XL Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming XL Bloemen en Planten is gevestigd op Blokhuis 18A te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Centrum > Centrum > 2161EW
Fladder In
Opgericht in april 2013

De onderneming Fladder In is gevestigd op Blokhuis 39 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Centrum > Centrum > 2161EV
Bloembinderij van der Hulst
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij van der Hulst is gevestigd op Vivaldistraat 2 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Componistenwijk > Componistenwijk > 2162AA
Bloemenshop Hans Groenewegen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop Hans Groenewegen is gevestigd op Kanaalstraat 181 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Zeeheldenwijk > Zeeheldenwijk > 2161JG
Het Poeltje
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Poeltje is gevestigd op Rooversbroekdijk 109 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Roovers Broek > Roovers Broek > 2161LP
VIP Flowers
Opgericht in april 2013

De onderneming VIP Flowers is gevestigd op Prinsessestraat 69 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Centrum > Centrum > 2161RM
Crea Scrappoint
Opgericht in april 2013

De onderneming Crea Scrappoint is gevestigd op Aletta Jacobsstraat 14 te Lisse en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lisse > Vrouwenpolder > Vrouwenpolder > 2162JG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lisse

Instellen

Meer nieuws in Lisse

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement